Nejprodávanější Kniha - říjen 2021
psychologie

Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží - 11%
(1x)
V knize Jste placebo doktor Joe Dispenza předkládá několik doložených případů těch, kteří překonali rakovinu, srdeční choroby, depresi, artritidu nebo třesy spojené s Parkinsonovou chorobou pouze díky tomu, že věřili v placebo efekt.
psychologie

Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží

404 Kč
359 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty - 11%
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
psychologie

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
223 Kč
Jak prokouknout druhé lidi - 14%
(1x)
Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého agenta kontrarozvědky FBI a uznávaného experta na neverbální chování. V knize vysvětluje, jak rychle "přečíst" druhé lidi.
psychologie
Ukázky

Jak prokouknout druhé lidi

352 Kč
303 Kč
Ruka noci podaná - 11%
(1x)
Když cítíme obavy a zaženeme je, tak se vrátí v méně nápadné podobě, ale silnější. Pokud se začneme na krizi připravovat, kupodivu pocítíme ulehčení. Tato kniha je o rodinné přípravě na krizi, která možná nikdy nenastane.
psychologie

Ruka noci podaná

449 Kč
399 Kč
Bojovník a milenec - 11%

Bojovník a milenec, dvě stránky muže, které je potřeba udržovat v harmonii...

psychologie

Bojovník a milenec

313 Kč
278 Kč
Co šeptají tvé kroky - 11%
Kniha Jany M. Brůžkové Co šeptají tvé kroky je soubor motivačních příběhů, povídek, životních postřehů a vlastních vzpomínek u kterých zjistíte, jak velmi se podobají těm vašim. Jak je to možné? Co je tím tajemným cosi, co nás všechny spojuje?
psychologie

Co šeptají tvé kroky

269 Kč
239 Kč
I v nemoci si buď přítelem - 11%
Většina z nás se umí dobře postarat o své blízké, když mají problémy nebo zdravotní obtíže, zároveň se však v takové situaci neumí dobře postarat o sebe.
psychologie

I v nemoci si buď přítelem

269 Kč
239 Kč
Král panna - 31%
Kniha Král panna vznikla jako interpretace ruské pohádky Car panna, v níž se vyskytuje mnoho důležitých archetypů postav: zemřelá matka, věčně nepřítomný otec, který se znovu ožení, macecha, která se zamiluje do nevlastního syna i osudová žena.
psychologie

Král panna

358 Kč
248 Kč
Mám se ráda taková, jaká jsem - 11%
Máme-li vědoměji žít vlastní ženskou velikost a vroucnost, potřebujeme přizvat na pomoc obrazy zkušených žen, vzory, které budou s to ukázat nám cestu.
psychologie

Mám se ráda taková, jaká jsem

223 Kč
198 Kč
Mandaly - 11%
Výbor obsahuje tři Jungovy příspěvky na téma mandal: „K empirii individuačního procesu“, „O symbolice mandaly“, „Mandaly“.
psychologie

Mandaly

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 274 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 28 > >>