Nejprodávanější Kniha - říjen 2021
politologie a politika

USA -  Školství a vzdělávání v kulturním kontextu - 11%
Publikace si klade za cíl komplexně postihnout komplikovanou realitu vzdělávacího systému v USA a přiblížit ji českému čtenáři.
politologie a politika

USA - Školství a vzdělávání v kulturním kontextu

401 Kč
356 Kč
Vertikály svobody - 11%
(1x)
Jak bychom mohli žit lépe, kvalitněji a dále se rozvíjet? Jak překonat nenávist, rozdělenou společnost, fake news i přetrvávající komunisticko-národovecký výklad dějin?
politologie a politika

Vertikály svobody

359 Kč
319 Kč
Volby 2021 – Budou o něčem? - 11%
Říjnové volby – tak jak jsou připravovány – žádnou radikální změnu k lepšímu přinést nemohou. Nanejvýš si můžeme přát, že se v nich podaří zabránit příchodu extrémní levice v čele s Piráty k moci. Jejich výsledek by však mohl probudit ty váhající.
politologie a politika

Volby 2021 – Budou o něčem?

171 Kč
152 Kč
America First - 11%
Netradiční kandidát, bezprecedentní prezident? Proč si Američané zvolili natolik kontroverzní osobnost za hlavu svého státu? Jaké byly příčiny a kontext zvolení Donalda Trumpa americkým prezidentem a jakými strategiemi a tématy získal podporu voličů?
politologie a politika

America First

297 Kč
264 Kč
Česká cesta k podnikatelské etice - 11%
Monografie vysvětluje vývoj hospodářské a podnikatelské etiky v České republice v kontextu vývoje této mladé disciplíny v USA a Evropě.
politologie a politika

Česká cesta k podnikatelské etice

224 Kč
199 Kč
Musí být ekologie alarmistická? - 11%
Česká politická pravice musí mít svou „zelenou“ politiku. Poslední léta tento imperativ buď přehlíživě zanedbávala, anebo ho trestuhodně ignorovala.
politologie a politika

Musí být ekologie alarmistická?

221 Kč
196 Kč
Nemocná Amerika - 11%
(3x)
Vedle jarní světové zdravotní krize inspirovala Timothyho Snydera k sepsáni Nemocné Ameriky i osobní zkušenost s americkým zdravotnictvím.
politologie a politika

Nemocná Amerika

215 Kč
191 Kč
Od Principa k Trumpovi - 11%
(1x)
Autor se s využitím nejnovějších poznatků českých i světových historiků snaží v krátkých článcích čtenářům srozumitelnou formou zpřístupnit klíčové okamžiky 20. století, pozadí politických a diplomatických rozhodnutí.
politologie a politika

Od Principa k Trumpovi

360 Kč
320 Kč
Tohle není propaganda - 11%
(2x)
Žijeme ve zrychlené době plné nejrůznějších vlivů. Cílené reklamy, hackeři, internetoví boti, ISIS, Putin, trollové, Trump – ti všichni se snaží otřást naším vnímáním reality.Surreálné atmosféře, jejímž cílem je nás dezorientovat.
politologie a politika

Tohle není propaganda

268 Kč
238 Kč
Ve službě vlasti - 11%
Domobrany – je to zbytečný výmysl nové doby nebo úspěšně fungovaly již v minulosti? Existují také v jiných evropských i mimoevropských zemích uskupení domobraneckého nebo miličního typu?
politologie a politika

Ve službě vlasti

44 Kč
39 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 84 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>