Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2021
horory

Ústav
(1x)
Psychicky děsivý stejně jako Žhářka a s úžasnou dětskou imaginací kultovního To je Ústav dramatickým příběhem o dobru a zlu ve světě, kde hodní kluci vždy nevyhrají.
horory

Ústav

441 Kč
Baltimore 4: Kostnice
Lord Baltimore míří do Budapešti, kde se má setkat se svou Nemesis, soudcem nové inkvizice Duvićem. Do Budapešti však také míří podivný vlak s ještě podivnějšími cestujícími.
horory

Baltimore 4: Kostnice

539 Kč
Děsivé historky 2
Co kdybys měl jen sto slov na to, abys varoval lidstvo před smrtelným nebezpečím?
horory

Děsivé historky 2

233 Kč
Povznesení
(3x)
Scott Carey vypadá stále stejně, přesto ale neustále ztrácí na váze. Je tu také pár dalších podivností. Váží stejně v oblečení i bez něj. Se svým problémem se svěřuje doktoru Ellisovi.
horory

Povznesení

270 Kč
Prokletí Salemu
Raný Kingův román Prokletí Salemu buduje dusivou atmosféru hrůzy postupně a v hypnoticky pomalém tempu. Nečekejte happy end, nečekejte jednoznačné rozdělení na dobro a zlo, protože nejhorším zlem není člověku nadpřirozená bytost, ale on sám.
horory

Prokletí Salemu

387 Kč
V duchu Edgara Allana Poea
Antologie polské fantastiky známých i dnes méně známých polských autorů z přelomu 19. a 20. století. Mezi ty známé patří bezesporu dva polští nositelé Nobelovy ceny za literaturu - Władysław Reymont a Henryk Sienkiewicz -, ...
horory

V duchu Edgara Allana Poea

314 Kč
Vraždy a jiné zběsilosti
Klasik hrůzostrašné povídky by nemohl existovat bez protikladných vlivů, a tak vedle jeho nejlepších děsuplných povídek, můžeme postavit pěkně úderné, vypointované grotesky, protože humor a horor mají k sobě mnohdy nebezpečně blízko.
horory

Vraždy a jiné zběsilosti

269 Kč
Noční kousky
(2x)
Sbírka povídek inspirovaná rytinami malíře Jacquese Callota. V souhrnném celku vychází tato klasická sbírka v češtině vůbec poprvé od doby svého vydání v roce 1817.
horory

Noční kousky

269 Kč
Tokijský ghúl 2
Tokijský ghúl je temný a atmosférický mix hororou a mafiánky. Hrdina se má stát svačinou jedné ghúlky, jenže díky souhře okolností ghúlka umírá, on je těžce zraněný... a aby přežil, jsou mu transplantovány orgány mrtvého montstra.
horory

Tokijský ghúl 2

224 Kč
Paní pijavic

Vaše noční můry dostanou konkrétní podobu a to, čeho jste se vždy nejvíce báli, možná naleznete právě na těchto stránkách!

horory

Paní pijavic

135 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 50 položek
<< < 1 .. 3 4 5