Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
romány

Nemocnice Charité - Naděje a osud - 20%
Příběh o životě a smrti, o naději a osudu ve slavné nemocnici. Berlín v roce 1831.Ve městě už týdny panuje strach, že by se do Německa mohla dostat cholera.
romány
Ukázky

Nemocnice Charité - Naděje a osud

279 Kč
223 Kč
Nesejdeš z cesty
(2x)
Nechat si předpovědět budoucnost vypadá lákavě. Nahlédnout za hranice toho, co by mělo zůstat utajeno. Dozvědět se, co hezkého život přinese.
romány
Ukázky

Nesejdeš z cesty

189 Kč
Odměna za nevěru - 20%

Román o lásce, která bolí, léčí a otevírá cestu Novinářka Anna má za sebou nevydařené manželství a prožívá klidný vztah na dálku s Honzou, který pro ni představuje tolik potřebnou jistotu.

romány
Ukázky

Odměna za nevěru

209 Kč
167 Kč
Osudný okamžik - 20%
Každý má svůj názor. A každý má tajemství.Spustila jsem ho z očí jen na pouhou vteřinu.Stačila jedna malá chyba… Sára má hlídat syna své nejlepší přítelkyně.
romány
Ukázky

Osudný okamžik

269 Kč
215 Kč
Pérka, drátky, kolečka - 20%
Mína Mašlová je uznávaná herečka, která úspěšně vzdoruje útokům věku i mladších hereček. Její manžel právě dokončil divadelní hru s hlavní rolí psanou Míně na tělo. Jenže během příprav na velkolepý profesní i osobní triumf se začínají objevovat pochybnosti.
romány
Ukázky

Pérka, drátky, kolečka

199 Kč
159 Kč
Rudá špionka - 20%

Co všechno je člověk ochoten udělat pro to, aby se zvednul ze dna? Válka a revoluce rozmetaly svět, ve kterém Naďa, dcera ruských aristokratů, dosud žila. Rodina přišla o veškerý majetek i občanská práva. Ve snaze zajistit si pohodlný život se provdá za horlivého bolševika a další vypočítavý čin následuje.

romány
Ukázky

Rudá špionka

249 Kč
199 Kč
Řeka v Troji - 20%
Američanka Elise najde u řeky v srdci Evropy nový domov, zároveň však ztratí manžela. Kořeny, které zapustila v postkomunistické Praze, se najednou nezdají tak pevné, jak si myslela. Kde je opravdu doma? Jaké tajemství skrýval její muž? A může si dovolit novou lásku? Mysl i city čtyřicetileté ženy jsou rozbouřené stejně jako její milovaná řeka, která se vylila z břehů a znovu hledá cestu, kudy klidně proudit.
romány
Ukázky

Řeka v Troji

199 Kč
159 Kč
Šepot vzdálených chvil - 20%
Edie Burchillová dostane nečekaný dopis a vydává se do Milderhurst Castle, vznosného, ale chátrajícího sídla, kde žijí neprovdané sestry Blytheovy.
romány
Ukázky

Šepot vzdálených chvil

279 Kč
223 Kč
Tchyně - 20%
(2x)
Lucy svou tchyni poznala před pěti lety. Ačkoli se k ní Diana tehdy chovala přátelsky a zdvořile, Lucy okamžitě poznala, že nesplňuje její představy. I přesto se jí snažila vždycky zavděčit. Teď se našlo Dianino tělo a vedle něj dopis na rozloučenou.
romány
Ukázky

Tchyně

209 Kč
167 Kč
Vinařova žena - 20%

Láska i zrada s chutí šampaňského Vinařství Maison Chauveau bylo pro Ines idylickým domovem, než do kraje Champagne dorazila německá armáda. Zdejší sklepení ovšem ukrývají bohatství v podobě proslulého sektu, jehož výrobu nemůže ohrozit ani válka.

romány
Ukázky

Vinařova žena

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 76 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>