Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
učebnice

Matematika od šestky do devítky - Cvičebnice pro 6. třídu ZŠ - 20%
Ovládáš bravurně učivo matematiky pro 6. třídu? Počítáš jako blesk a žádná neznámá tě nezastaví? Pokud ne a chceš si svoje mezery doplnit, je pro tebe určena právě tato cvičebnice.
učebnice
Ukázky

Matematika od šestky do devítky - Cvičebnice pro 6. třídu ZŠ

99 Kč
79 Kč
Vybrané kapitoly z ortopedie a traumatologie pro studenty medicíny - 20%
Skripta jsou určená studujícím medicíny a obsahují přehled základních informací o etiologii, patogenezi, klinickém obrazu, diagnostice a léčbě vývojových a získaných ortopedických onemocnění včetně poranění pohybového ústrojí.
učebnice
Ukázky

Vybrané kapitoly z ortopedie a traumatologie pro studenty medicíny

240 Kč
192 Kč
1000 chorvatských slovíček - 20%
Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování chorvatských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat.
učebnice
Ukázky

1000 chorvatských slovíček

159 Kč
127 Kč
1000 portugalských slovíček - 20%
Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování portugalských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte.
učebnice
Ukázky

1000 portugalských slovíček

119 Kč
95 Kč
1000 ruských slovíček - 20%
Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování ruských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat.
učebnice
Ukázky

1000 ruských slovíček

159 Kč
127 Kč
Co je nového v lingvistice - 20%
Proč nemůžeme zrušit tvrdé a měkké y/i? Co se stane, když se změní pravidla psaní velkých a malých písmen? Jak vypadá lingvistická analýza pokrmu kung-pao? Odpovědi nejen na takovéto otázky přináší nová kniha Dana Faltýnka.
učebnice
Ukázky

Co je nového v lingvistice

160 Kč
128 Kč
Diktáty a testy pro 6. třídu - 20%
Cvičebnice je určena žákům 6. ročníku ZŠ a 1. ročníku osmiletých gymnázií, kteří si chtějí zopakovat nebo zlepšit znalosti českého jazyka. Lze ji využít jak pro domácí přípravu, tak pro práci ve vyučování.
učebnice
Ukázky

Diktáty a testy pro 6. třídu

149 Kč
119 Kč
Chorvatský slovník na cesty - 20%
Chystáte se na cesty do zahraničí a nevíte si rady s jazykem? Vezměte si s sebou Slovník na cesty, určitě se s ním neztratíte. Šikovný pomocník obsahuje spoustu ilustrací znázorňující situace, které turisté musejí často řešit: na letišti, na nádraží, v hotelu, v obchodech, v lékárně, na policii ad.
učebnice
Ukázky

Chorvatský slovník na cesty

119 Kč
95 Kč
Praktikum lékařské mikrobiologie - 20%
Skripta seznamují studenty lékařských fakult s principy laboratorní diagnostiky v oboru lékařská mikrobiologie.
učebnice
Ukázky

Praktikum lékařské mikrobiologie

100 Kč
80 Kč
Tesařství - Tradice z pohledu dneška - 20%
Umění a postupy starých mistrů a stavitelů najdete v novém dotisku knihy Tesařství c. k. profesorů Ing. Jaroslava Kohouta a arch. Antonína Tobka.
učebnice
Ukázky

Tesařství - Tradice z pohledu dneška

293 Kč
234 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 108 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>