Nejprodávanější tituly - říjen 2021
povídky

Četnické erfolgy - 11%
Kniha obsahuje rovnou kopu povídek popisujících případy vážné, veselé, ale i případy pro četníka samotného s tragickým koncem, které řešilo četnictvo na našem území v období monarchie, republiky a za okupace.
povídky

Četnické erfolgy

179 Kč
159 Kč
Do Noční strany - 11%
Na Noční straně je vždycky noc. Vždycky jsou tam tři hodiny po půlnoci a úsvit nikdy nepřijde. Lidé tam neustále přicházejí a odcházejí, přilákáni choutkami, které si nedovolí nahlas pojmenovat...
povídky

Do Noční strany

341 Kč
303 Kč
Krasosmutnění - 11%
(2x)
Kniha povídek Krasosmutnění je střední částí vzpomínkové trilogie Městečko u vody, která postupně vycházela v období let 1976–1981.
povídky

Krasosmutnění

242 Kč
215 Kč
Motýlí kniha - 11%
Představte si, že vaše kůže je křehká jako motýlí křídla. I šev na oblečení vás poraní. Občas nemůžete polknout, jícnem nic neprojde. Jaké to je, žít s takovou křehkostí, by vám pověděla Olga Joklová, která takzvanou nemocí motýlích křídel trpěla.
povídky

Motýlí kniha

242 Kč
215 Kč
Nečíst - 11%
(5x)
Literární koláž českého herce a režiséra Miroslava Krobota. Útržky, úvahy, nonsensy, povídky. Myslí charismatického režiséra a herce putují fascinující postavy i vzpomínky.
povídky
Ukázky

Nečíst

332 Kč
295 Kč
Nejlepší povídky z cest - 11%
Další tematický soubor skvělých humoresek, v nichž Kishon předládá pestrou směs zážitků z nejrůznějších zemí několika kontinentů a řadu důmyslných kishonovských tipů a rad nezbytných na cesty.
povídky

Nejlepší povídky z cest

269 Kč
239 Kč
Adventní čtení V. - 11%
Držíte v rukou kalendář, který je zároveň knížkou. Knížka je již pátá z řady oblíbených sborníků, které přinášejí krátké povídky a básně současných českých literátů a také některých starších českých klasiků.
povídky

Adventní čtení V.

342 Kč
304 Kč
Hordubal, Povětroň, Obyčejný život - 11%
Tato noetická trilogie je po umělecké stránce bezesporu vrcholem tvorby Karla Čapka a dodnes zůstává navýsost moderní a současná – svým poselstvím i mnohovrstevnatostí.
povídky

Hordubal, Povětroň, Obyčejný život

269 Kč
239 Kč
Manuál pro uklízečky - 11%
(5x)
V povídkách, které vznikaly zhruba od šedesátých do devadesátých let 20. století, se Berlinová inspirovala dětstvím stráveným v těžařských městečkách na americkém Západu, mládím, které prožila mezi společenskou smetánkou v jihoamerickém Chile.
povídky
Ukázky

Manuál pro uklízečky

268 Kč
238 Kč
Příhody matky Přírody - 11%

Sedm příběhů, bajek nebo moderních autorských pohádek odpoví na sedm všetečných otázek. A tak jestli vás zajímá, proč vrabec vypadá, jako by spadl do louže, proč stromy nemluví nebo proč mouchy nemají královnu, určitě se to v této knize dozvíte.

povídky

Příhody matky Přírody

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 132 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 14 > >>