Nejprodávanější tituly - říjen 2021
společenské vědy

Jablko z oceli - 11%
(2x)
Konfliktní téma spojené se jmény S. Bandery a R. Šuchevyče, dále Organizace ukrajinských nacionalistů a Ukrajinské povstalecké armády budí vášně daleko od hranic postsovětského prostoru.
společenské vědy
Ukázky

Jablko z oceli

855 Kč
760 Kč
Jak pracuje věda - 11%
O vědeckých poznatcích slýcháme každý den, ale co věda je, jakými metodami postupuje při poznávání světa a proč je v tom úspěšná, nevíme dost. Bylo by přitom užitečné, aby toto pochopení bylo základem obecných znalostí každého, kdo se o svět zajímá.
společenské vědy

Jak pracuje věda

178 Kč
158 Kč
Kam mizí české peníze? - 11%
Kniha českého ekonoma, vysokoškolského pedagoga a politika je určena nejširší veřejnosti, všem, kteří chtějí vědět, kam mizí české peníze.
společenské vědy

Kam mizí české peníze?

259 Kč
230 Kč
Migrace a nesnášenlivost. Věčný fašismus - 11%
(4x)
Svazek z pera Umberta Eca zahrnuje dvě autorovy práce: Migrace a nesnášenlivost a Věčný fašismus. V první z uvedených prací najdeme část Ecovy přednášky přednesené v rámci sympozia uspořádaného ve Valencii na téma perspektivy třetího tisíciletí.
společenské vědy
Ukázky

Migrace a nesnášenlivost. Věčný fašismus

178 Kč
158 Kč
Nápadníček - 11%
Kniha aktivit pro MŠ se zaměřuje na široký repertoár různých druhů činností: témata pro ranní kruh, výtvarné práce, hry s písmenky a textem, manipulační stolní hry, hudební aktivity, pokusy a objevy, konstrukční hry, sebeobslužné dovednosti...
společenské vědy

Nápadníček

242 Kč
215 Kč
Stručné odpovědi na velké otázky - 20%
(1x)
Hawking ve své poslední publikované knize určené širokému okruhu čtenářů zkoumá řadu z největších záhad vesmíru, i potenciální problémy, kterým čelí nebo může čelit lidstvo na naší domovské planetě.
společenské vědy
Ukázky

Stručné odpovědi na velké otázky

198 Kč
158 Kč
Špatné peníze - 11%
Kniha psaná pro veřejnost s cílem vysvětlovat krizové ekonomické jevy na základě toho, jak náš centrální bankovní systém skutečně funguje. Vystupují zde nejvýznamnější světoví politici, ředitelé obřích bank a investičních fondů.
společenské vědy
Ukázky

Špatné peníze

629 Kč
559 Kč
Tělo 3.0 - 11%
Kniha představuje témata spojená s lidským tělem a tělesností. Autoři se věnují otázkám ukazujícím lidské tělo a jeho vnímání v důsledku kulturních podmínek, psychického rozpoložení lidí i jejich vrozených dispozic.
společenské vědy

Tělo 3.0

242 Kč
215 Kč
Učitelem ve školce - 11%
Kniha vypráví o jednom učiteli, jehož životní cesta se propojila s jednou školkou. Vtipnou a poutavou formou představuje na ploše jednoho školního roku každodenní život ve školce, jak ho zná jen málokdo.
společenské vědy

Učitelem ve školce

224 Kč
199 Kč
Vlajka - 11%
Po dvaceti letech od prvního vydání přináší nakladatelství Sol Noctis titul Vlajka: K historii a ideologii českého nacionalismu v doplněné a podstatně rozšířené podobě.
společenské vědy

Vlajka

593 Kč
527 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 481 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 49 > >>