Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
neobyčejné osudy

Můj boj 1: Smrt v rodině - 20%
(2x)
Přímočarý, upřímný a poctivý – ale také gigantický, kontroverzní a provokativní: těmito přívlastky (a ještě mnoha dalšími) je označován autobiografický román Můj boj (v originále Min kamp), který se kritika i média nebály prohlásit za literární událost 21. století a který ze svého autora...
neobyčejné osudy
Ukázky

Můj boj 1: Smrt v rodině

249 Kč
199 Kč
Řez do tuhého - 20%
Memoáry soudní lékařky.
Roky bylo soudní lékařství tabu. Pak ale přišly seriály jako CSI: Kriminálka Las Vegas a z forenzních patologů se staly hvězdy. Přesvědčivý obraz o skutečném životě mezi mrtvými podává Judy Melinek.
neobyčejné osudy
Ukázky

Řez do tuhého

199 Kč
159 Kč
Bratrstvo tajných hrobů - 20%
Kniha vyprávění a vzpomínek plk. Valeriána zachycuje dvacet různých případů, členěných do tématických kapitol. Jako příslovečná červená nit jimi prochází kariérní a profesní vzestup kriminalisty, od typického začátečníka, až po šéfování "mordpartě".
neobyčejné osudy
Ukázky

Bratrstvo tajných hrobů

99 Kč
79 Kč
Kryl - 20%
Třetí, rozšířené vydání knihy, která připomíná Kryla jako písničkáře a básníka, sběrnou metodou materiálů odhaluje mýty, omyly a scestná tvrzení, která jsou s ním stále spojována.
neobyčejné osudy
Ukázky

Kryl

75 Kč
60 Kč
Ruské duše - 20%
(4x)
Bývalý zpravodaj Českého rozhlasu v Rusku připravil knihu rozhovorů s třiceti nejzajímavějšími lidmi, s nimiž se setkal během svého pobytu v této zemi. Jejich prostřednictvím poznáme historii i současnost ruské společnosti se všemi rozpory a problémy...
neobyčejné osudy
Ukázky

Ruské duše

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 55 položek
<< < 1 .. 4 5 6