Nejprodávanější Kniha - říjen 2021
přírodní vědy

Prolomený kód života - 11%
(2x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
přírodní vědy

Prolomený kód života

449 Kč
399 Kč
Ptáci - 11%
Tento průvodce nabízí srozumitelný a vizuálně atraktivní vhled do světa ptáků. Kniha obsahuje 100 profilů středoevropských ptáků. Informace jsou velmi přehledně uspořádané – každému druhu je věnována samostatná stránka s přehledným popisem.
přírodní vědy
Ukázky

Ptáci

314 Kč
279 Kč
Srdce Českého krasu - 11%
Kniha je určena těm, kdo chtějí pochopit širší souvislosti a podrobně poznat srdce Českého krasu, kraj neobyčejné přírody a historie.
přírodní vědy

Srdce Českého krasu

539 Kč
479 Kč
Vlk - 11%
Vlci v nás již od nepaměti vzbuzují silné emoce. Někteří z nás je obdivují pro jejich působivé lovecké schopnosti, druzí z nich mají strach a zatracují je kvůli útokům na hospodářská zvířata a další je ctí jako mocný symbol divočiny.
přírodní vědy

Vlk

497 Kč
442 Kč
Vycvič si mazlíčka! - 11%
Chcete svého mazlíčka naučit běhat slalom, dát pac, vychovat k čistotnosti, zbavit strachu ze stříhání drápků? S klikrem se vám to podaří i u králíků, morčat, krys a spol.!
přírodní vědy

Vycvič si mazlíčka!

224 Kč
199 Kč
Co je život ? - 11%
(1x)
V nejrůznějších formách život najdeme na souši i v oceánech, ve vzduchu i pod zemí, v termálních pramenech i na vrcholcích hor. O životě víme mnohé, ale řešení té nejdůležitější otázky nám nadále uniká.
přírodní vědy

Co je život ?

349 Kč
310 Kč
Divočina v zahradě - 11%
Divokou přírodu máme přímo pod nosem - v zahradách a parcích, v mezerách v chodníku a v zemi pod svýma nohama. Dave Goulson nahlíží do kompostu, vrtá se v hlíně a noří se do zahradního jezírka.
přírodní vědy
Ukázky

Divočina v zahradě

358 Kč
318 Kč
Evropa - Školní atlas pro základní školy a víceletá gymnázia - 11%
Atlas je součástí ucelené řady zeměpisných atlasů světa, kontinentů a Česka. Představuje Evropu z nejrůznějších pohledů – přírody a její ochrany, obyvatelstva, hospodářství i historie.
přírodní vědy

Evropa - Školní atlas pro základní školy a víceletá gymnázia

197 Kč
175 Kč
Ilustrovaný atlas legračních faktů o mláďatech - 11%
(2x)
Věděli jste, že malé žirafy při narození padají z dvoumetrové výšky? Neuvěřitelná fakta o mláďatech ve druhé sbírce nevšedních atlasů od švédské autorky.
přírodní vědy
Ukázky

Ilustrovaný atlas legračních faktů o mláďatech

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 234 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 24 > >>