Nejprodávanější Kniha - říjen 2021
naučné, obrazové

Kniha aktivit v přírodě - 11%
Tuto knihu si můžete vzít klidně s sebou na výlet! Najdete v ní aktivity, které děti naučí něco o přírodě. Knížka je veselá, barevná a plná činností.
naučné, obrazové

Kniha aktivit v přírodě

179 Kč
159 Kč
Můj první atlas zvířat - 11%
Říše zvířat, to je jedno tajemství za druhým.
naučné, obrazové

Můj první atlas zvířat

206 Kč
183 Kč
Podívej se do svého těla - více než 100 odklápěcích okének - 11%
Tato encyklopedická knížka s odklápěcími okénky tě nechá nahlédnout do útrob lidského těla. Nauč se něco nového! Odklop více než 100 okének a zjisti, jak spolu všechny části lidského těla spolupracují a jak jsou vzájemně propojeny.
naučné, obrazové

Podívej se do svého těla - více než 100 odklápěcích okének

314 Kč
279 Kč
Ateliér výtvarných nápadů
Zásobník námětů pro jednoduché a vkusné tvoření je inspirován přirozeným během kalendářního roku a lidovými tradicemi, najdete v něm tipy pro všechna roční období. Náměty jsou nenáročné na materiál – tvoříme z odpadových materiálů a z přírodnin.
naučné, obrazové

Ateliér výtvarných nápadů

134 Kč
Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami - 11%
Nakreslenými čarami spoj motýly a květiny stejných barev. Nalep samolepky stejných barev, jako mají šaty víl. Najdi knoflíky a zakroužkuj je. Spojením teček dokonči obrázky. Přeškrtni věci, které nepatří do dětského pokoje. Dolep samolepky...
naučné, obrazové

Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Život v lese
Knížka s hravými básničkami Pavla Volfa a veselými obrázky Přemysla Povondry přiblíží nejmenším čtenářům rozmanitý život obyvatel našich lesů.
naučné, obrazové

Život v lese

44 Kč
Pro nejmenší – Holčičky - 11%
Kniha pro nejmenší malíře od 2 do 3 let. Hravou formou si procvičí ruku při jednoduchém domalování a zjistí svou šikovnost při nalepování samolepek.
naučné, obrazové

Pro nejmenší – Holčičky

62 Kč
55 Kč
100 inspirací z Ekoateliéru
Vítáme vás v kouzelné říši ekologického výtvarnictví. Materiál, který pro tvoření potřebujeme, máme doslova po ruce. Zajímavé výtvory vznikají z časopisů, krabiček, kelímků, přírodnin… V knize se setkáte s tradičními technikami v novém, jednoduchém pojetí.
naučné, obrazové

100 inspirací z Ekoateliéru

134 Kč
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové. Prostřednictvím těchto testů snadno zjistíte úroveň rozvoje svého dítěte.
naučné, obrazové

Hádanky pro předškoláky od 3-4 let

89 Kč
79 Kč
Atlas Světa - Aktivity - 11%
Vaše děti se pomocí zábavných aktivit zabaví a naučí se spoustu faktů o světě. Děti mohou přiřazovat vlajky, učit se kreslit krok za krokem a hledat cestu z bludiště. Zároveň mohou nalepit více než 250 vlajek, zvířat, pamětihodností a dalšího obsahu!
naučné, obrazové

Atlas Světa - Aktivity

125 Kč
111 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 126 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 13 > >>