Nejprodávanější tituly - říjen 2021
hudebniny

Hity klasiky - Altsaxofon (+online audio) - 20%
Noty na altsaxofon. Snadná aranžmá 33 nejznámějších klasických melodií v úpravě pro altsaxofon. Kniha obsahuje odkazy na audio ukázky všech skladeb, které si můžete stáhnout na svůj počítač nebo přehrát online.
hudebniny
Ukázky

Hity klasiky - Altsaxofon (+online audio)

149 Kč
119 Kč
Hity klasiky - Lesní roh (+online audio) - 20%
Noty na lesní roh. Snadná aranžmá 33 nejznámějších klasických melodií v úpravě pro lesní roh. Kniha obsahuje odkazy na audio ukázky všech skladeb, které si můžete stáhnout na svůj počítač nebo přehrát online.
hudebniny
Ukázky

Hity klasiky - Lesní roh (+online audio)

149 Kč
119 Kč
Muzikopohádky - 11%
Kniha v sobě snoubí pohádky, písničky, muzikoterapeutické a hudebně vzdělávací hry a postupy výroby hudebních nástrojů. Ke každé pohádce náleží písnička odkazující k tématu pohádky, stejně tak hry i ruční výroba nástrojů jsou laděné v duchu pohádky.
hudebniny

Muzikopohádky

179 Kč
159 Kč
Akordeon, písnička & já (+online audio) - 20%
55 lidových písní ve snadném aranžmá pro akordeon, včetně akordových značek a písňových textů. Ke všem písním jsou připojeny zvukové demonstrační ukázky.
hudebniny
Ukázky

Akordeon, písnička & já (+online audio)

149 Kč
119 Kč
Barevná flétnička 1 - 11%
Barevná flétnička je pracovní sešit pro začínající flétnisty ve věku od 4 do 7 let. Děti se pomocí pastelek a postaviček hajného Honzíka, gymnastky Gábinky, doktora Davídka, psa Alíka a kočky Cecilky učí první noty.
hudebniny
Ukázky

Barevná flétnička 1

117 Kč
104 Kč
Boogie woogie - Průvodce hrou a improvizací (+online audio)
Tato učebnice si klade za cíl seznámit vás se všemi stavebními prvky a konstrukcí boogie woogie skladby a zároveň naučit tyto elementy samostatně skládat do vlastních improvizací.
hudebniny

Boogie woogie - Průvodce hrou a improvizací (+online audio)

89 Kč
Elektrické stupnice na baskytarovém hmatníku (+online audio) - 20%
Noty, tabulatury na baskytaru. Atlas navigačních map, které povedou vaše prsty po celé délce baskytarového hmatníku ve 12 nejpoužívanějších stupnicích, na které narazíte ve většině hudebních stylů (rock, jazz, country či blues).
hudebniny
Ukázky

Elektrické stupnice na baskytarovém hmatníku (+online audio)

149 Kč
119 Kč
Hity klasiky (nejen) pro kytarové samouky (+online audio) - 20%
Noty, tabulatury na kytaru. Snadná aranžmá 33 nejznámějších klasických melodií v úpravě pro sólovou kytaru, ať už klasickou, akustickou či elektrickou, vybrnkávanou prsty i trsátkem.
hudebniny
Ukázky

Hity klasiky (nejen) pro kytarové samouky (+online audio)

149 Kč
119 Kč
Housle, písnička & já (+online audio) - 20%
Noty na housle, akordy. 55 lidových písní ve snadném aranžmá pro housle, včetně akordových značek a písňových textů. Ke všem písním jsou připojeny zvukové demonstrační ukázky.
hudebniny
Ukázky

Housle, písnička & já (+online audio)

149 Kč
119 Kč
Jazzové klavírní etudy 2 - 11%
Druhý sešit Jazzových etud nabízí oproti prvnímu širší žánrový a stylový záběr- postihuje i různá odvětví soudobé populární hudby, související s jazzem jen okrajově.
hudebniny

Jazzové klavírní etudy 2

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 110 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 11 > >>