Nejprodávanější tituly - říjen 2021
první stupeň

Hlava v hlavě - 11%
(1x)
Hlava v hlavě získala Magnesii Literu v kategorii kniha pro děti, ocenění Zlatá stuha České sekce IBBY 2014 a byla vyhlášena také za nejkrásnější dětskou knihu roku.
první stupeň
Ukázky

Hlava v hlavě

446 Kč
396 Kč
Mach a Šebestová na cestách - 11%
Další pokračování příběhů dvou oblíbených školáků ze 3.B. V sedmi cestovatelských dobrodružstvích se s Machem a Šebestovou dostaneme do Paříže, na severní pól, vykoupeme se s nimi v Amazonce, v Africe se utkáme s domorodým kouzelníkem...
první stupeň

Mach a Šebestová na cestách

269 Kč
239 Kč
Pravěk - tahák - 11%

TAHÁKY PRO MÉHO SYNA, KTERÉHO UČENÍ NEZAJÍMÁ !!! Nový projekt Lucie Seifertové je inspirován “karanténou” a také skutečností, že má autorka syna v tzv. domácí individuální výuce.

první stupeň

Pravěk - tahák

35 Kč
31 Kč
To je historická Británie - 11%
Britská historie je dlouhá, slavná a bohatá, ale také sebevědomá a svébytná – jak už to s ostrovy bývá. Miroslav Šašek se vydal do Anglie, Skotska i Velšska, aby zachytil momentky uplynulých století.
první stupeň
Ukázky

To je historická Británie

269 Kč
239 Kč
Výprava za teplem - 11%
Blíží se Vánoce a Heffleyovi se rozhodli, že před zimou a svátečním stresem utečou na tropický ostrov, trochu si odpočinout a přijít na jiné myšlenky.
první stupeň

Výprava za teplem

224 Kč
199 Kč
Hodinový strojek aneb Příběh na jedno natažení - 11%
(1x)
Některé příběhy jsou jako hodinový strojek. Natáhneš je a ony jdou, ubíhají a nic je nezastaví. Hodinářský učedník, mechanický rytíř v brnění, malý princ se strojkem místo srdce a tajemný doktor Kalmenius, o kterém se povídá, že je to sám ďábel…
první stupeň

Hodinový strojek aneb Příběh na jedno natažení

232 Kč
206 Kč
Indiánské pohádky - 11%
(1x)
Pohádky pro všechny, kteří obdivují přírodní svět indiánů a oceňují jejich schopnost pochopení světa.
první stupeň

Indiánské pohádky

297 Kč
264 Kč
Příběhostroj - 11%
(2x)
Kniha rozvíjí čtenářskou gramotnost, kreativitu, obrazotvornost a tříbí schopnosti vypravěče. Připraveno je 60 bohatě ilustrovaných zábavných úkolů a her. Součástí knihy je navíc netradiční „generátor příběhů“.
první stupeň
Ukázky

Příběhostroj

356 Kč
316 Kč
Český jazyk – Vyjmenovaná slova - 11%

Laminátová kartička určená pro žáky 1. stupně ZŠ nabízí stručné a přehledné znázornění těch nejdůležitějších vyjmenovaných slov po B, (F), L, M, P, S, V a Z. Některá méně známá slova jsou doprovázená drobnými ilustracemi.

první stupeň

Český jazyk – Vyjmenovaná slova

35 Kč
31 Kč
Dědečkové - 11%

Tato knížka byla napsána na počest všech dědečků bývalých, současných i budoucích a v tomto ohledu je v rámci české literatury i českého komiksu unikátní.

první stupeň

Dědečkové

378 Kč
336 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 337 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 34 > >>