Nejprodávanější tituly - říjen 2021
výchova a rodina

Prvotní otisky  a jejich vliv na život člověka - 6%
(2x)
Smyslem této knihy není ještě více komplikovat již tak nelehkou situaci rodičů, ale osvětlit jim, které události prenatálního období vývoje dítěte a porodu na něj mohou mít vliv.
výchova a rodina

Prvotní otisky a jejich vliv na život člověka

349 Kč
328 Kč
Inkluzivní vzdělávání - 20%
Monografie je věnována pedagogickému konceptu, podle nějž by všechny děti měly navštěvovat třídy hlavního vzdělávacího proudu, a to bez ohledu na stupeň svého postižení.
výchova a rodina
Ukázky

Inkluzivní vzdělávání

271 Kč
217 Kč
Vychováváme děti a rosteme s nimi - 6%
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.
výchova a rodina

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
264 Kč
Vztah matky a dcery - 20%
(1x)
Matka a dcera. Vztah pevnější než skála a zároveň často velice komplikovaný. Za celou lidskou historii se popsaly stohy papíru o Oidipovském či Elektřině komplexu a spoustě jiných, ale na matky a dcery se zdá se trošku pozapomnělo.
výchova a rodina
Ukázky

Vztah matky a dcery

157 Kč
126 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
výchova a rodina

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Jak žít a nezbláznit se - 11%
(1x)
Soubor praktických rad. Psychologie dítěte od předškolního věku do dospělosti. Ukazuje v příkladech naší hloupost, nabubřelost, ješitnost a rodičovskou sobeckost. Je slabikářem výchovy.
výchova a rodina

Jak žít a nezbláznit se

198 Kč
176 Kč
Plavání dětí s rodiči - 20%
Pro všechny rodiče, kteří chtějí zísakat zajímavé informace o aktivitách ve vodě s nejmenšími dětmi je připraveno druhé upravené vydání velmi úspěšné knihy o plavání nejmenších dětí.
výchova a rodina
Ukázky

Plavání dětí s rodiči

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 77 položek
<< < 1 .. 6 7 8