Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
světová

Pekingský rozparovač - 20%
(2x)
Šestý, závěrečný díl série čínských thrillerů
světová
Ukázky

Pekingský rozparovač

229 Kč
183 Kč
Pohledný horal - 74%
(1x)
Milostně romantický příběh ze skotské historie po potlačení jakobitského povstání.
světová
Ukázky

Pohledný horal

151 Kč
39 Kč
Poručník lady Fiony - 20%

Historická milostná romance z prostředí skotské Vysočiny.

Když se ztratí bezcitný, krutý Will Jardine, lidé začnou podezírat jeho mladičkou ženu, lady Fionu, že má s jeho zmizením něco společného.

světová
Ukázky

Poručník lady Fiony

189 Kč
151 Kč
Prohnilé město - 20%
(4x)

Druhý díl oceňované fantasy série Šest vran od bestsellerové autorky Leigh Bardugo! Kazu Brekkerovi a jeho lidem se podařil nevídaný kousek, za který měli přislíbenou tučnou odměnu. Jenže místo toho, aby se o ni rozdělili, čekala na ně zrada.

světová
Ukázky

Prohnilé město

339 Kč
271 Kč
První a jediní - 20%
Generál Imperiální gardy přeběhl k nepříteli a hrozí, že prozradí vojenská tajemství kritická pro další osud Křížového tažení Sabbatinými světy.
světová
Ukázky

První a jediní

149 Kč
119 Kč
První padlí
(3x)
Růžové pondělí 1933: Gereon Rath je v Kolíně na karnevalu a slaví, jak se patří. Další ráno pro něj začíná pořádnou kocovinou, nesprávnou ženou v posteli a telefonátem z policejního prezídia.
světová
Ukázky

První padlí

299 Kč
Předčítač - 20%
(3x)
Na samém počátku Schlinkova románu stojí událost ryze osobní, ne-li přímo soukromá: totiž onemocnění žloutenkou. V jeho průběhu však dojde k přesahu, který se bezprostředně dotýká osudu a svědomí jednoho z největších evropských národů.
světová
Ukázky

Předčítač

199 Kč
159 Kč
Přežijí jen nejsilnější - 20%
Existuje Bůh? Jsou věda a náboženství neslučitelné? Překvapivě samotný Charles Darwin, jehož evoluční teorie více než cokoli jiného vyvolávala a stále vyvolává tyto základní otázky, se zdržel jakýchkoli dalších debat na tato témata ze strachu před ještě větším rozruchem.
světová
Ukázky

Přežijí jen nejsilnější

249 Kč
199 Kč
SEAL team six: Lov lišky - 20%

Román bývalého příslušníka jednotky SEAL Vláda v Sýrii se rozpadá. Spojenectví mezi povstaleckými skupinami dostává stále spletitější podobu. V čele nejobávanější frakce ISIS stojí Farhád al-Kazáz, známý také jako Liška, který věří, že syrský prezident Bašár al-Asad nařídil vraždu jeho bratra, a plánuje útok za použití sarinu, jehož účelem je uvrhnout do zmatků nejen Sýrii, ale celý Blízký východ.

světová
Ukázky

SEAL team six: Lov lišky

209 Kč
167 Kč
Senzační sbírka zvířat doktora Proktora - 20%
Jistě existují tajemství, která by měla tajemstvími zůstat. Taky určitě taková máte. Třeba tajnou lásku. Nějaký neobvyklý zlozvyk. Drobné vandalství. Existují ale i tajemství, která jsou tak důležitá, tak děsuplná a tak nepravděpodobně odporná, že to s nimi prostě takhle dál nejde, už tajemstvími zůstat nemůžou.
světová
Ukázky

Senzační sbírka zvířat doktora Proktora

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>