Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
humor

Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 2 - 20%
(1x)

Uličníci z Posázaví znovu v akci Žáci Kopyto a Mňouk mají už zase napilno. S nadšením se pouští do nových lumpáren i sportovních zápolení, a jak už je u nich zvykem, ne vždy vše dopadne tak, jak si původně plánovali. Kapitán Ošmera si ani tentokrát neodpočine, malí detektivové ho totiž pořádně zaměstnávají.

humor
Ukázky

Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 2

189 Kč
151 Kč
Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor - 20%

Pokračování Neuvěřitelných příběhů z hor Parta přátel a jejich horská dobrodružství pod vedením gumového kuřete jsou zpět! Naši hrdinové vám tentokrát dají nahlédnout do radostí i strastí treků na Islandu, v Peru nebo Nepálu.

humor
Ukázky

Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor

199 Kč
159 Kč
Proč jsem se neoběsila - 20%
Život je opravdu strašný. Strašné je být dítětem. Rodiče a učitelé vás mučí. Je strašné být v produktivním věku. Rodiče a děti vás mučí. A je strašné být starý. Všichni vás mučí. A úplně nejstrašnější je být ženou a nechat se mučit muži.
humor
Ukázky

Proč jsem se neoběsila

179 Kč
143 Kč
Slečna pokladní - 20%
(3x)

Příběhy z mé pultovní kariéry, které byly pro Twitter příliš dlouhé Krátce před mými osmnáctými narozeninami se mí rodiče rozhodli, že bych si měla najít brigádu, abych poznala hodnotu peněz, naučila se zodpovědnosti a všechny tyhle dospělácké řeči.

humor
Ukázky

Slečna pokladní

199 Kč
159 Kč
Soužití k zabití - 20%
Dva přátelé ze studentských let, Vojta a Tereza, se znovu setkávají, tentokrát na stránkách dopisů. On – manželský poradce, ona – redaktorka plzeňských novin.
humor
Ukázky

Soužití k zabití

209 Kč
167 Kč
Svět podle Boba - 20%
Pokračování úspěšného titulu Kocour Bob. Autor doplňuje další příhody a zážitky a vypráví, jak mu nečekaná popularita proměnila život – a to nejen pozitivně. V závěru líčí, jak probíhalo vydání jeho první knihy, která měla v Anglii nesmírný úspěch – dlouhé fronty na autogramiádách, zájem médií.
humor
Ukázky

Svět podle Boba

199 Kč
159 Kč
Takhle jsem si to teda nepředstavovala - 20%
(1x)

Humorné povídky o tom, že rodina a láska vám nedají pokoj ani ve stáří Pro všechny optimisty, kteří se aspoň jednou stěhovali, aspoň jednou rekonstruovali, stavěli, neustále něco opravovali, milovali a trápili se. A pro všechny, kteří se pořád smějí, i když si to teda představovali úplně jinak.

humor
Ukázky

Takhle jsem si to teda nepředstavovala

249 Kč
199 Kč
Žádný sex a žádný spánek - 20%

Pár dobrých důvodů, proč se útrapám rodičovství od srdce zasmát  Populární irský sloupkař Pat Fitzpatrick přichází ve své knize s pár dobrými tipy, jak přežít v roli novopečeného otce. Popisuje v ní úplně všechno – od shánění kočárku, záludností porodního oddělení, vybírání jmen a chození na nočník až po výběr správné školy, formy trestů a snahu vycházet s příbuznými z manželčiny strany. Kniha si omotá kolem prstu nejen tatínky, ale i maminky, které chtějí vědět, co se jejich muži doopravdy honí hlavou.

humor
Ukázky

Žádný sex a žádný spánek

189 Kč
151 Kč
Holky s voctem - 20%
(1x)

Celou pubertu jsem posilovala břicho, abych ho měla ploché a pevné. Jenže jsem si nevšimla, že můj zadek připomíná velký měkký gauč. Život nebývá takový, jaký si myslíme, že bude. A někdy je to zatraceně dobře.

humor
Ukázky

Holky s voctem

189 Kč
151 Kč
Ilustrované židovské anekdoty - 20%
Nejoblíbenější židovské anekdoty slovem i obrazem.
humor
Ukázky

Ilustrované židovské anekdoty

127 Kč
102 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 107 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>