Nejprodávanější Kniha - říjen 2021
povídky

Dobrého člověka těžko najdeš
(3x)
Autorka se ve své první povídkové sbírce představila jako výrazný jižanský hlas. Sbírka obsahuje její nejznámější povídku "Dobrého člověka těžko najdeš", v níž sériový vrah narazí na středostavovskou rodinu na cestách. Sbírka vychází česky poprvé.
povídky

Dobrého člověka těžko najdeš

253 Kč
Hvězdy české sci-fi
Kniha Hvězdy české sci-fi dokazuje, že kvalitní fantastika u nás není jen otázkou historie, ale že Čapek nebo Nesvadba mají následovníky hodné jejich tradice.
povídky

Hvězdy české sci-fi

321 Kč
Kacířské nápady
(1x)
Kniha vědecko-fantasticko-heretických povídek Kacířské nápady o mimozemšťanském pinožení a vyzpytatelnosti lidského osudu. O dramatické ztvárnění Kacířských nápadů se v současné době stará Krutodivadlo Kachny!
povídky

Kacířské nápady

133 Kč
Povídky
(4x)
Souborné vydání povídkové tvorby jednoho z nejvýznamnější českých autorů posledního dvacetiletí. Povídky nedávno zesnulého Jana Balabána patří ke klenotům české literatury a to nejen podle kritiky, ale především podle čtenářů.
povídky
Ukázky

Povídky

314 Kč
Škoda lásky
Autor nás zavádí nejen do svých rodných Dejvic a na blízkou Hanspaulku, ale i do Smetanovy Litomyšle anebo do jedné zcela zapadlé pohraniční vísky. Titul knihy odkazuje na nejslavnější český hit všech dob - slavnou polku Jaromíra Vejvody.
povídky

Škoda lásky

197 Kč
Warhammer - Rytíři cti
V ponurém světě Warhammeru drancují krvežízniví přívrženci mocností zla zemi. Ale lidská rasa má svoje vlastní hrdinné obránce...RYTÍŘI CTI je strhující sbírka akčních fantasy povídek z časopisu Inferno!
povídky

Warhammer - Rytíři cti

206 Kč
Dáme dvóju
Povídky šabachovského střihu. Hospodské povídky umocňují ilustrace Milana Starého.
povídky

Dáme dvóju

89 Kč
Mlč
Povídkové miniatury, v nichž autorka (1931-1977) evokuje krajiny, postavy a příběhy svého dětství a mládí, prožitého nejprve na Volyni a potom na Broumovsku.
povídky

Mlč

238 Kč
Pád do Maelströmu a jiné povídky
Výbor 14 povídek amerického romantického prozaika, básníka a esejisty E. A. Poea, považovaného za zakladatele moderní detektivky a hororu, kongeniálně doplňují kresby českého malíře a ilustrátora Aléna Diviše.
povídky

Pád do Maelströmu a jiné povídky

297 Kč
Další příběhy nečekaných konců
(1x)
Kniha představuje soubor devíti povídek a volně navazuje na předchozí sbírku Příběhy nečekaných konců. Roald Dahl i tentokrát nabízí ucelený soubor, jehož charakteristickým rysem je mistrně vybudovaná zápletka s překvapivým rozuzlením.
povídky

Další příběhy nečekaných konců

134 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 93 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>