Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2021
česká

Sentimentální román
(5x)
Sentimentální román není román, a už vůbec ne sentimentální. Je drsný a ostrý jako nabroušené kanady.
česká
Ukázky

Sentimentální román

224 Kč
Sí, vole!
Mozaika cestovních deníků tří Vandráků, kteří jezdí na motorkách po Střední Americe, točí o tom dokument a plní si sen. Nebloudíme, necháváme se vést... Vydejte se na dobrodružnou cestu s Vandráky Vagamundos!
česká
Ukázky

Sí, vole!

359 Kč
Sto – naše rodinné album
Do jedné knihy se vešlo sto let, sto fotografií a sto komentářů. Připomene či odhalí, co podstatného se událo v každém roce existence naší země od vzniku Československé republiky.
česká

Sto – naše rodinné album

89 Kč
TGM
(1x)
V knize sledujeme cestu Tomáše Garrigue Masaryka, zjišťujeme, jak se v různých životních etapách vyvíjejí jeho názory, postoje a jaké hodnoty zastával, Připomeneme si události, jež ovlivnily společenské dění před vznikem Československa a kterých byl Masaryk součástí.
česká

TGM

359 Kč
Vznik ČSR 1918
(1x)
Časová osa v tabulce událostí vedoucích ke vzniku našeho státu v roce 1918 pomůže všem dětem s pochopením historických souvislostí.
česká

Vznik ČSR 1918

224 Kč
Za sny

O cestě za sny s autorkou úspěšného blogu a stejnojmenného bestselleru Kecy, kecy, kecičky. Toto je příběh Maxe a Marly. Muže, kterého vlastní způsob života dohnal na samé dno, a ženy překypující sice energií a radostí ze života, ale ukrývající o

česká

Za sny

314 Kč
Anča a Pepík 3.
(1x)
Když v roce 1989 vznikaly první příběhy myšek Anči a Pepíka, jistě málokdo předpokládal, že i po více než čtvrtstoletí se bude jednat o kultovní bestseller, který na české komiksové scéně téměř nenachází obdoby.
česká

Anča a Pepík 3.

341 Kč
Bílá zvířata jsou velmi často hluchá
(2x)
Jestliže byl literární jazyk Nícení cudný a současně ohýbaný až k zaumnosti, tady je Myšková věcnější, cyničtější a občas mravenčivě nemravná.
česká

Bílá zvířata jsou velmi často hluchá

242 Kč
Božena Němcová
Nejslavnější česká spisovatelka je dnes postrachem lecjakého školáka, kterého nebaví povinná četba. Ale věděli jste, že na Boženu Němcovou nasadila rakouská císařská policie tajné agenty, aby ji hlídali jako nebezpečně bystrou a vlivnou osobu?
česká

Božena Němcová

179 Kč
Co přinesly vlny a odvál vítr
Mořeplavec Rudolf Krautschneider vypráví o stavbě a části plavby plachetnice Victoria, repliky slavné historické lodě Fernaa de Magalhaese, která jako první v 16. století obeplula zeměkouli. Popisuje také výpravy do polárních moří.
česká

Co přinesly vlny a odvál vítr

322 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100