Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021

Bitevní pole
Román o lásce mezi rodiči a dětmi v rodině, kde jsou emoce vyhrocené jako na bitevním poli.
Ukázky

Bitevní pole

199 Kč
Cesty za štěstím
(1x)
Zabývat se štěstím v této naší současné době a při momentálním chaotickém stavu naší civilizace a hlavně našich duší, které tak těžko snášejí život beze smyslu, je úkolem velmi potřebným a užitečným. Díky těmto reportážím a díky entuziasmu autorky si můžeme znovu a znovu uvědomovat, že naše redukování veškerého smyslu života na pouhý obchod a tedy na ekonomiku je velkým omylem.
Ukázky

Cesty za štěstím

279 Kč
Cilčina cesta
(5x)
Krása jí zachránila život – a odsoudila ji. V roce 1942, když bylo Cilce pouhých šestnáct let, odvedli ji do koncentračního tábora Osvětim -Březinka. Velitel Březinky Schwarzhuber si všiml jejích krásných, dlouhých vlasů a násilně ji oddělil od ostatních vězenkyň.
Ukázky

Cilčina cesta

249 Kč
Čtyři vhledy
Tato kniha přináší moudrá učení, jež byla střežena tajnými společenstvími Správců Země, léčiteli a léčitelkami z Jižní Ameriky.
Ukázky

Čtyři vhledy

190 Kč
Dcery nové doby
(7x)
Příběh čtyř přítelkyň narozených kolem roku 1900 a žijících v Hamburku je bohatou rodinnou ságou odvíjející se na pozadí dvou světových válek a tragických německých dějin 20. století.
Ukázky

Dcery nové doby

239 Kč
Dej mi své jméno
(2x)
Příběh nečekané a silné lásky mezi dospívajícím Eliem a o pár let starším Oliverem, odehrávající se ve vile na jednom útesu italské Riviéry. Ani jeden z nich není na následky vzájemné přitažlivosti připraven...
Ukázky

Dej mi své jméno

189 Kč
Devátá oběť
(1x)
Severská krimi z opravdového severu..
Ukázky

Devátá oběť

249 Kč
Dívka, která musí zemřít
(10x)
Závěrečný díl série Milénium.
Ukázky

Dívka, která musí zemřít

249 Kč
Dny opuštění
(8x)
Román, jehož hlavní hrdinkou je překladatelka Olga, se odehrává v Turíně, kde Olga žije v malém bytě s manželem Mariem, dvěma dětmi a psem. Děj začíná v okamžiku, kdy manžel, zdánlivě bezdůvodně, od rodiny odchází.
Ukázky

Dny opuštění

149 Kč
Dokonalé stopy
(5x)

Dokonalý zločin je takový, o kterém nikdo neví! V odlehlém koutě Skotské vysočiny shořelo tělo Elaine Buxtonové. Jediné, podle čeho může policie pohřešovanou právničku identifikovat, je zub a cár zkrvaveného šátku.

Ukázky

Dokonalé stopy

279 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100