Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
medicína

Techniky a technologie v chirurgických oborech - 20%
Kniha velmi stručně, přehledně a srozumitelně pojímá všechny technické a technologické aspekty metod, technik a postupů v chirurgických oborech.
medicína
Ukázky

Techniky a technologie v chirurgických oborech

339 Kč
271 Kč
Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích - 20%
(1x)
Všichni denně vyjednáváme o různých záležitostech, ať už se zákazníky, obchodními partnery nebo doma, v rodině. Mnohá vyjednávání přitom z řady důvodů neprobíhají hladce, zvlášť když druhá strana odmítá spolupracovat a dosáhnout uspokojivé dohody.
medicína
Ukázky

Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích

271 Kč
217 Kč
Bipolární afektivní porucha - 20%
Publikace poslouží především těm, jimž na našem trhu chybí česky psaná, odborná, moderní a komplexní publikace o bipolární afektivní poruše, která je laické veřejnosti známa i pod starším názvem maniodepresivní porucha.
medicína
Ukázky

Bipolární afektivní porucha

356 Kč
285 Kč
Člověk, jeho smysly a svět - 20%
Publikace se věnuje široké oblasti smyslového vnímání člověka. Klade si za cíl zpřístupnit lékařské a psychologické poznatky o lidských smyslech, a to jak známých (zrak či sluch), tak na první pohled skrytých (např. čidla rovnováhy).
medicína
Ukázky

Člověk, jeho smysly a svět

365 Kč
292 Kč
Historie ošetřovatelství - 20%
Kniha je koncipovaná jako učebnice pro obor ošetřovatelství a poslouží rovněž všem, pro které je historie oboru součástí profesní identity.
medicína
Ukázky

Historie ošetřovatelství

212 Kč
170 Kč
Pilates pro rehabilitaci - 20%
Kniha známé propagátorky Pilates a autorky již šesté publikace o této metodě je tentokrát určena všem, kteří chtějí cvičit pro zdraví, využít ji však mohou také fyzioterapeuti a trenéři, kteří zde naleznou užitečné tipy na rehabilitační cvičení.
medicína
Ukázky

Pilates pro rehabilitaci

186 Kč
149 Kč
Základy psychologie emocí - 20%
Těžištěm knihy je problematika soudobého chápání funkcí emocí v našem životě, otázky regulace - kontroly a zvládání a emocionální ovlivňování našich poznávacích procesů.
medicína
Ukázky

Základy psychologie emocí

215 Kč
172 Kč
Rétorika - 20%
Publikace přibližuje význam jazykové komunikace jak z hlediska běžného dorozumívání mezi lidmi, tak z hlediska správné mluvy odborné.
medicína
Ukázky

Rétorika

254 Kč
203 Kč
Základy lékařské fyziologie - 20%
Celobarevná učebnice fyziologie, která pro snadnější pochopení a zapamatování učiva obsahuje téměř 100 převážně barevných obrázků a 110 schémat a tabulek. Množství informací a jejich kvalitní zpracování činí z knihy základní učebnici.
medicína
Ukázky

Základy lékařské fyziologie

543 Kč
434 Kč
Psychologie umění - 20%
Vydání této monografie pokrylo mezeru v čs. bibliografii, kde doposud neexistuje psychologie umění ve vztahu ke všem uměleckým druhům.
medicína
Ukázky

Psychologie umění

492 Kč
394 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 136 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 > >>