Nejprodávanější tituly - listopad 2021
hudba

Noční obraz
Vladimír Mišík, jehož poslední deska Jednou tě potkám získala šest cen Anděl a zaznamenala vynikající ohlasy, vydává v září 2021 nové studiové album s názvem Noční obraz.
hudba

Noční obraz

670 Kč
The Best Of Miro Žbirka
Miro Žbirka rekapituluje své více než čtyřicetileté úspěšné působení na hudební scéně. Výsledkem je výběrové album The Best Of Miro Žbirka.
hudba

The Best Of Miro Žbirka

386 Kč
Maneki Neko
Třetí album kapely Mirai na vinylu!
hudba

Maneki Neko

557 Kč
Mohlo by to bejt nebe ...
(1x)

Dlouho očekávané nové album naší rockové legendy.

Dvanáct původních písniček a jedna speciální cover verze. Michal Prokop ve špičkové autorské i pěvecké formě. Odkazy přátel, návraty k podstatě i překvapivé spolupráce.

hudba

Mohlo by to bejt nebe ...

374 Kč
Džus noci
Skupina Mig 21, která sama sebe nazývá jako „chlapecká, taneční, pěvecká a striptérská skupina z Prahy 5-Smíchova”, přichystala nové studiové album „Džus noci”.
hudba

Džus noci

557 Kč
Halywůd
Kapela Kryštof představuje svůj vlastní Halywůd. Nová deska slibuje taneční rytmy i refrény, které nedostaneme z hlavy.
hudba

Halywůd

557 Kč
Modrý album / Deluxe Edice
Modrý album - nejprodávanější album Mekyho Žbirky od začátku milénia - vzniklo v roce 2001. Dvacet let poté, 1. října 2021, Universal vydal vinyl s novým zvukem.
hudba

Modrý album / Deluxe Edice

557 Kč
Voyage
ABBA, nejúspěšnější popová skupina všech dob, oznámila, že se poprvé po čtyřiceti letech vrací se sérií koncertů, na které uvidíme digitální Agnethu, Björna, Bennyho a Anni-Frid s desetičlennou kapelou v londýnské ABBA aréně postavené pro tento účel.
hudba

Voyage

800 Kč
Karel
Rok bez Karla Gotta bude připomenut premiérou dokumentu kameramana Jana Malíře a režisérky Olgy Malířové Špátové. Tento soundtrack je totiž zásadně důležitý tím, že dává písničky do nových souvislostí, daných podobou životopisného dokumentu.
hudba

Karel

154 Kč
Dýchej
Mimořádné album, které získalo 3 ceny Anděl a je završením nenapodobitelné hudební cesty Davida Stypky. Charismatický písničkář ze severu Moravy připravil jedenáct autorských písní.
hudba

Dýchej

593 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 261 položek
1 2 3 .. 27 > >>