Nejprodávanější tituly - listopad 2021
erotika

Království hříchu - 11%
Co je moje, bude moje navždycky, a to včetně Keiry Kilgoreové. Už nestačí, že je mojí dlužnicí. Už nestačí, že mi patří její tělo. Chci něco víc. Snaží se vzdorovat, ale nikdy se jí nevzdám. Nic nás nerozdělí. Ani ona. Ani moji nepřátelé. Nikdo.
erotika

Království hříchu

296 Kč
263 Kč
Smlouva na lásku - 11%
On potřebuje mě. Já potřebuju jeho. Opravdu jsme uzavřeli smouvu na lásku?
erotika

Smlouva na lásku

314 Kč
279 Kč
Vzdorující královna - 11%
Jsem jeho zábava. Jeho hračka. Splátka dluhu. Říkám si, že Mounta nenávidím, ale tělo mě zradí pokaždé, když vstoupí do místnosti. Jak ho můžu chtít, a současně se ho bát? Varovali mě, že mi poplete hlavu.
erotika

Vzdorující královna

296 Kč
263 Kč
30 dní touhy - 11%
(1x)
Kniha Třicet dní touhy je erotický román o mladé vdově Alysse, které manžel těsně před smrtí věnoval třicet karet s různými erotickými úkoly. Rob si přeje, aby jeho milovaná po jeho smrti tyto úkoly postupně plnila.
erotika

30 dní touhy

314 Kč
279 Kč
Helen v zajetí touhy - 52%

Kultovní erotická klasika z padesátých let od „nejprokletějšího z prokletých“ skotských prozaiků! Helen v zajetí touhy je jedním z několika erotických románů Alexandra Trocchiho.

erotika
Ukázky

Helen v zajetí touhy

207 Kč
99 Kč
Bez zábran - 11%
Příběh dvaadvacetileté dívky, která po těžkém rozchodu začne žít nespoutaně a užívat si každé vteřiny. Plnými doušky hltá vášeň a lásku svých milenců.
erotika

Bez zábran

224 Kč
199 Kč
Uchvatitel - 20%
Představte si, že sedíte v zahradní restauraci. Slunce svítí, vychutnáváte si lahodnou kávu a najednou bum! Rána do hlavy něčím tvrdým, kovovým. Ohlédnete se, odkud zásah přišel. A hle, hrubián.
erotika
Ukázky

Uchvatitel

149 Kč
119 Kč
Zneužití nebo láska? - 11%
Současní autoři píší cíleně pro ženy, protože podle průzkumů veřejného mínění jen něžné pohlaví má čas a chuť číst tlustospisy.
erotika

Zneužití nebo láska?

269 Kč
239 Kč
Kniha o - 11%
(1x)
„KNIHA O“ je sbírka více než tří set erotických textů z pera spisovatelů uznávaných, zatracovaných i anonymních, bohatě ilustrovaná výtvarníky napříč staletími.
erotika

Kniha o

399 Kč
354 Kč
Esmera - 11%
Pozdní šedesátá léta a strohá církevní škola. To je prostředí, ve kterém dospívá Esmera Santeneová a v němž se musí vypořádat se svými prvními fyzickými touhami. Nejen pocity, ale i první zkušenosti s muži sdílí s kamarádkou Rachel.
erotika

Esmera

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 74 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>