Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
osobnosti sportu

Emil Běžec - 20%
(2x)

Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka. Vypráví o jeho dětství v početné rodině, o mládí v baťovském Zlíně, o době, kdy se u nás rodil běžecký sport…

osobnosti sportu
Ukázky

Emil Běžec

279 Kč
223 Kč
Ester Ledecká - 20%
Unikátní sportovní a životní příběh fenomenální snowboardistky a lyžařky Ester Ledecké.
osobnosti sportu
Ukázky

Ester Ledecká

209 Kč
167 Kč
Roger Federer: tenisový král - 20%
(1x)

Zasvěcený životopis legendární tenisové hvězdy Roger Federer. Hvězda, která zásadně ovlivňuje bílý sport skoro dvacet let. Jeho schop¬nost adaptovat se na nové trendy ve vybavení, taktice, ale i na mladší soupeře, odhodlané a zatím nezatížené jeho silou neporazitelného šampióna, zaslouží obdiv.

osobnosti sportu
Ukázky

Roger Federer: tenisový král

249 Kč
199 Kč
Tomáš Rosický: malý Mozart - 20%

Cesta fenomenálního fotbalového záložníka od začátků až po velkolepé zakončení kariéry na pražské Letné. Tomáš Rosický odehrál do roku 2000 celkem 65 zápasů za Spartu. Přestupem do německé Borussie Dortmund přepsal historii – ještě nikdy nebyla žádnému klubu připsána za přestup hráče částka vyšší než 504 milionů korun.

osobnosti sportu
Ukázky

Tomáš Rosický: malý Mozart

209 Kč
167 Kč
Tomáš Vaclík: skromná hvězda - 20%
Gólmanská hvězda z Ostravy, která si svou skromností získala nejen český nároďák, ale i celý fotbalový národ. Během několika let si Tomáš Vaclík probojoval svými velkolepými brankářskými zákroky cestu z ostravských Vítkovic, přes Viktorku a Spartu až do švýcarské Basileje.
osobnosti sportu
Ukázky

Tomáš Vaclík: skromná hvězda

189 Kč
151 Kč
Bukač - 20%
Hráč. Trenér. Učitel. Vítěz. Filozof. Člověk, který věděl, kdy do toho šlápnout a kdy couvnout. Autobiografie české hokejové legendy, trenéra, který dovedl český reprezentační tým k titulu mistrů světa v roce 1985 a 1996.
osobnosti sportu
Ukázky

Bukač

259 Kč
207 Kč
Souška - 20%
(1x)
Příběh nejlepší českého hokejového obránce všech dob – bojovníka, který nechával na ledě srdce. Druhé, doplněné vydání.
osobnosti sportu
Ukázky

Souška

149 Kč
119 Kč
Žít jako Holík - 20%
Český hokej zná osobnosti, které shromáždily více trofejí nebo statistických rekordů než on. Stopě, kterou v jeho historii zanechal Jaroslav Holík, se přesto nikdy nevyrovnají.
osobnosti sportu
Ukázky

Žít jako Holík

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2