Nejprodávanější knihy - listopad 2021
kariéra

Byznys etiketa a komunikace - 11%
Kniha Byznys etiketa a komunikace je určena všem, kteří chtějí dosáhnout úspěchu ve své profesi, ať už ve světě obchodu, financí, veřejné správy či politiky.
kariéra

Byznys etiketa a komunikace

449 Kč
399 Kč
Konflikty ve škole - 11%
Kniha Konflikty ve škole – od prevence k řešení je určena především pracovníkům škol a školských zařízení, kteří už mají dost neustálých nepříjemných mailů, schůzek a hovorů a chtějí konečně získat více času na skutečnou práci.
kariéra

Konflikty ve škole

302 Kč
268 Kč
Pravidlo žádných pravidel - 11%
(1x)
Firemní kultura Netflixu se na první pohled zdá příliš radikální na to, aby v reálném světě mohla fungovat. Jenže Netflix se díky ní dokázal proměnit z půjčovny DVD ve streamovací velmoc se 195 miliony zákazníků, která produkuje oscarové snímky.
kariéra

Pravidlo žádných pravidel

350 Kč
311 Kč
Zlá krev - 11%
(2x)
Jak mohla mladá dívka ošálit protřelé investory ze Silicon Valley, představitele americké armády i média, oslavující ji jako „Steva Jobse v sukních“?
kariéra

Zlá krev

359 Kč
319 Kč
Tak dobří, že vás nepřehlédnou - 11%
Tápete v profesním životě? Nevíte, jaká práce by vám přinesla spokojenost a naplnění? Hlavně se při jejím hledání neřiďte omílanou radou, abyste „následovali svou vášeň“ a „dělali to, co milujete“.
kariéra

Tak dobří, že vás nepřehlédnou

314 Kč
279 Kč
Jsi značka?! - 11%
(5x)
Jak vykouzlit ze svého jména či firmy úspěšnou značku na trhu online&offline? Jak vyrobit zázrak z toho, co umíte? Pochopte konečně to, co ovlivňuje chování zákazníků. Přitáhněte tak k sobě ty správné lidi, příležitosti i peníze.
kariéra
Ukázky

Jsi značka?!

351 Kč
312 Kč
Kurz skupinového kariérového poradenství - 11%
Navržený kurz může být vhodnou pomůckou pro všechny pedagogy, výchovné a kariérní poradce a také třídní učitele, kteří se tématům profesní orientace svých žáků ve své pedagogické praxi věnují.
kariéra

Kurz skupinového kariérového poradenství

359 Kč
319 Kč
Jak správně řídit projekty - 11%
Publikace jednoduchým způsobem objasňuje principy řízení projektů a manažerské práce. Obsahuje praktická cvičení a tipy, které vás provedou problematikou úspěšného řízení projektu od jeho vzniku až po dokončení.
kariéra

Jak správně řídit projekty

296 Kč
263 Kč
Jak vycházet s problémovými lidmi - 11%
Všichni známe ten typ lidí, co z každého setkání udělá kovbojku – vztahovačný kolega v práci, věčně si stěžující příbuzní.
kariéra

Jak vycházet s problémovými lidmi

224 Kč
199 Kč
Jakou otázku máte nejradši?
Jedním ze základních nástrojů při činnostech, jako je trénink nebo facilitace skupin, je schopnost klást vhodné otázky.
kariéra

Jakou otázku máte nejradši?

134 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>