Nejprodávanější Kniha - listopad 2021
filosofie a náboženství

Celibát - 11%
(1x)

Církevní historik Hubert Wolf přistupuje k problematice celibátu z historického hlediska a vychází z toho, že Nový zákon se pro celibát nijak nevyslovuje; proto postoj církve od raného středověku prochází četnými proměnami.

filosofie a náboženství
Ukázky

Celibát

222 Kč
198 Kč
Ekonomie dobra a zla - 11%
(3x)
Ekonomii dobra a zla publikovalo v roce 2011 prestižní nakladatelství Oxford University Press. Od té doby kniha oslovuje nejen české, ale i zahraniční čtenáře.
filosofie a náboženství

Ekonomie dobra a zla

358 Kč
318 Kč
I-ťing - kniha proměn - 11%
(5x)
Jedna z nejstarších knih lidského rodu, která významně ovlivňovala vývoj čínské civilizace a filozofie. Její původ se váže k počátkům dynastie Sia v 18. století př. n. l.
filosofie a náboženství

I-ťing - kniha proměn

425 Kč
378 Kč
Klaun to zkouší znovu - 11%
(2x)
Kníha Klaun si povídá s Bohem vyvolala okamžitě po vydání mimořádný zájem čtenářů a autor obdržel celou řadu ohlasů. Po několika letech se Jiří Suchý k tématu vrací a zpracoval řadu svých postřehů do volného pokračování s názvem Klaun to zkouší znovu
filosofie a náboženství

Klaun to zkouší znovu

225 Kč
200 Kč
Buddhovy pohádky na dobrou noc - 6%
(5x)
Tato kniha obsahuje dvacet klasických buddhistických příběhů převyprávěných zábavným způsobem, tak aby je rodiče mohli předčítat svým dětem.
filosofie a náboženství

Buddhovy pohádky na dobrou noc

280 Kč
263 Kč
Čínský mudrc Tao - 11%
(1x)
Nově ilustrovaná reedice dnes již téměř zapomenutého skvostu, který inicioval vstup na duchovní cestu řadě hledačům a to nejen v okruhu žáků Fráni Drtikola, kde se šířila formou samizdatu.
filosofie a náboženství
Ukázky

Čínský mudrc Tao

198 Kč
176 Kč
Týdenní čtení z Tóry: kniha Exodus - 11%
Rabín Jonathan Sacks předkládá čtenářům své úvahy nad knihou Exodus, zabývá se problémy současnosti na pozadí starozákonních textů a naopak vysvětluje biblické texty na příkladech z dnešního světa.
filosofie a náboženství

Týdenní čtení z Tóry: kniha Exodus

404 Kč
359 Kč
Základní texty východních náboženství 4. : Čínský, japonský a korejský taoismus - 6%
Čtvrtý svazek obsahuje základní taoistické triády (Laozi, Zhuangzi, Liezi) i jejich filosofické a náboženské rozpracování v komentářích (Han Fei, Wang Bi, Guo Xiang, Xiang´er a další).
filosofie a náboženství
Ukázky

Základní texty východních náboženství 4. : Čínský, japonský a korejský taoismus

423 Kč
398 Kč
Konkláve - 11%
Volbu papeže, Kristova zástupce a následovníka apoštola Petra na jeho stolci, provázely v dějinách mnohé problémy. Jak zajistit, aby se na tento akt volitelé v klidu soustředili, jednali podle nejlepšího svědomí a pokud možno bez průtahů?
filosofie a náboženství
Ukázky

Konkláve

267 Kč
238 Kč
Etika pro dnešní svět - 11%
(1x)
Jeden z nejvýznamnějších myslitelů současnosti, tibetský duchovní vůdce dalajlama, předkládá v této knize výsledek svých celoživotních úvah o člověku, jeho životní cestě a hodnotách, které mu mohou pomáhat.
filosofie a náboženství

Etika pro dnešní svět

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 607 položek
<< < 1 2 3 4 .. 61 > >>