Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2021
světová

Slavnost bezvýznamnosti - 11%
(6x)
V českém překladu Anny Kareninové vychází Slavnost bezvýznamnosti, poslední román Milana Kundery napsaný francouzsky. Rozsahem útlý, ale obsahem hutný román je příběhem čtyř přátel v současné Paříži.
světová
Ukázky

Slavnost bezvýznamnosti

267 Kč
238 Kč
Tenkrát v Hollywoodu - 11%
(1x)
Tenkrát v Hollywoodu je očekávaná románová prvotina Quentina Tarantina, alchymisty, jenž dokázal proměnit filmový brak ve zlato. Proslulý americký režisér v ní vychází ze stejnojmenného oscarového filmu a s ohromujícím elánem rozvíjí jeho témata.
světová
Ukázky

Tenkrát v Hollywoodu

357 Kč
318 Kč
Malá - 11%
(5x)
V této naprosto originální, fantasmagorické knize sleduje Edward Carey životní kroky Marie Grosholtzové, maličké Švýcarky, která se dostala do revoluční Paříže a nakonec se proměnila v legendární Madame Tussaud.
světová
Ukázky

Malá

448 Kč
398 Kč
Propast - 11%
(4x)
Je stará legenda horských vůdců o nadpřirozené síle shazující lidi do hlubin jenom strašidelná fáma, nebo obsahuje zrnko pravdy?
světová
Ukázky

Propast

268 Kč
238 Kč
S večerem přichází tíseň - 11%
(5x)

Nekompromisní prozaický debut mladé básnířky Marieke Lucas Rijneveld se hned po vydání stal v Nizozemsku literární senzací a dlouho se držel v čele bestsellerových žebříčků.

světová
Ukázky

S večerem přichází tíseň

313 Kč
278 Kč
Velká šance - 11%
(1x)

Greg Heffley a sport – jde to vůbec dohromady?<>

Školní sportovní den dopadne pro Grega naprostou katastrofou. Jen díky své mamce se rozhodne dát pohybu ještě jednu šanci… a trochu nečekaně se dostane do basketbalového družstva. Toho nejhoršího.

světová

Velká šance

224 Kč
199 Kč
Přeběhlík - 11%
(2x)
Román otevírá téma dezerce, v Německu po druhé světové válce do značné míry tabuizované. Vydání románu, původně napsaného roku 1951, bylo v atmosféře prudce se rozhořívající studené války znemožněno a dílo upadlo v zapomnění.
světová
Ukázky

Přeběhlík

267 Kč
238 Kč
Společenstvo prstenu (ilustrované vydání) - 6%
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.
světová

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Babička drsňačka - 6%
(10x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
světová
Ukázky

Babička drsňačka

230 Kč
216 Kč
Tyranie: Dvacet lekcí z 20. století v obrazech - 11%
(1x)

Ilustrované vydání Tyranie dává dílu další rozměr a sílu. Renomovaná německo-americká ilustrátorka Nora Krugová ho svým vynalézavým výtvarným stylem mění ve vizuálně působivé zamyšlení.

světová
Ukázky

Tyranie: Dvacet lekcí z 20. století v obrazech

447 Kč
398 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>