Nejprodávanější tituly - listopad 2021
pro děti a mládež

Magie pro každého - 11%
(1x)
Série Kladivo na čaroděje vás zavede do našeho světa, jak ho neznáte… a jak ho ani netoužíte poznat. Alespoň ne na vlastní kůži. Světa magie, temných přízraků, oživlých mrtvol, zabijáků, démonů, psychopatů, nekrofilů, upírů - a to mluvíme jen o kladných
pro děti a mládež

Magie pro každého

143 Kč
127 Kč
Naruto 5: Vyzyvatelé - 11%
Během svého tréninku na nindži tři studenti, Naruto, Sakura a Sasuke, ovládli nové bojové techniky, potýkali se s nebezpečnými zabijáky a potáceli se na hranici života a smrti. Napínavý komiks pro děti.
pro děti a mládež

Naruto 5: Vyzyvatelé

206 Kč
183 Kč
Proroctví - 11%
(2x)
Vítejte zpátky v Táboře polokrevných! Volné pokračování napínavé dobrodružné série Percy Jackson právě začíná! Fantasy pro děti a mládež.
pro děti a mládež

Proroctví

359 Kč
319 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti - 6%
(20x)
Opuštěný sirotčinec. Zvláštní sbírka velice podivných fotografií. To vše čeká na odhalení v nezapomenutelném románu, v němž se mísí fikce a fotografie ve vzrušující čtenářskou zkušenost.
pro děti a mládež
Ukázky

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

381 Kč
358 Kč
Císař Nihon-Džinu - 11%
(3x)
Chronologicky desátá kniha fantasy série příběhů o Willovi a jeho přátelích z hradu Redmontu.
pro děti a mládež

Císař Nihon-Džinu

314 Kč
279 Kč
Splynutí - 6%
(3x)
Závěrečný díl romantické fantasy trilogie. Životy Grace i Sama se ocitají v ohrožení. Jak se smrt víc a víc blíží, je stále obtížnější neztratit lásku.
pro děti a mládež

Splynutí

271 Kč
255 Kč
Robinson Crusoe - 14%
(1x)
Komiksová adaptace slavného románu anglického spisovatele Daniela Defoea je určena dětem od 9 let. Strhující děj, výstižné ilustrace a forma obrázkového románu nadchne každé dítě a čtení se tak pro něj stane velkou zábavou.
pro děti a mládež

Robinson Crusoe

148 Kč
127 Kč
Černá kniha tajemství - 6%
Napínavá kniha odehrávající se v historických kulisách se žánrově nachází na pomezí klasického dobrodružného příběhu, hororu a pochmurné fantasy. Hlavním hrdinou dobrodružného příběhu určeného dětem od 10 let je chlapec Ladivoj Flígr.
pro děti a mládež

Černá kniha tajemství

219 Kč
206 Kč
Klárka a samohybné křeslo - 6%
Závěrečný díl fantasy trilogie Dobrodružství z předalekých dálek pro děti od 8 let. Vypravte se spolu s neohroženou Klárkou na Dalkrétské pobřeží, které je domovem tura počtáře, roztančeného čuníka a rozchechtané kozy.
pro děti a mládež

Klárka a samohybné křeslo

236 Kč
222 Kč
Město Ember - 6%
(2x)
První díl tetralogie Knihy města Ember se odehrává ve světě, kde panuje věčná tma. Jediným světlem je tu město Ember, poslední město lidí. Rodinná fantasy.
pro děti a mládež

Město Ember

237 Kč
223 Kč
Zobrazuji 301 - 310 z 312 položek
<< < 1 .. 29 30 31 32 > >>