Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
ostatní

Jedovaté rostliny kolem nás - 20%
První svazek nové celobarevné edice Svět rostlin představuje čtenáři rostliny, které jsou většinou běžné známé, dokonce pěstované, a přitom mnohdy pro zdraví lidí a zvířat nebezpečné.
ostatní
Ukázky

Jedovaté rostliny kolem nás

246 Kč
197 Kč
Keramika II - 20%
Nový díl edice Šikovné ruce volně navazuje na úspěšný titul Keramika I - bez hrnčířského kruhu. Keramická hlína je jeden z nejhezčích materiálů pro rukodělnou práci a dnes si ji můžeme bez problému opatřit již hotovou ve specializovaných obchodech.
ostatní
Ukázky

Keramika II

110 Kč
88 Kč
Rostlinné insekticidy - 20%
První kniha u nás, která se uceleně zabývá ochranou rostlin před chorobami a škůdci pomocí přípravků, jež byly vyrobeny z látek rostlinného původu.
ostatní
Ukázky

Rostlinné insekticidy

149 Kč
119 Kč
Sádrokarton - 20%
Publikace shrnuje současnou úroveň znalostí o sádrokartonových konstrukcích a materiálech. Seznámíte se zde s mnohostranným použitím výrobků na bázi sádry ve stavebnictví, často v aplikacích, které nás při běžném pohledu ani nenapadnou.
ostatní
Ukázky

Sádrokarton

289 Kč
231 Kč
Drátované drobnosti - 20%
Až si prohlédnete obrázky v této knížce, budou se vám možná zdát drátované předměty složité. Ale začtete-li se do popisů jejich zhotovení, zjistíte, že i ten nejsložitější ornament je vytvořen z jednoho jediného drátu.
ostatní
Ukázky

Drátované drobnosti

110 Kč
88 Kč
Kovářství - 20%
Všichni zájemci o klasické rukodělné řemeslo se dozví v této zajímavé publikaci mnoho nových informací o historii zpracování železa a kovářství zejména v českých zemích a o současných trendech v tomto krásném oboru.
ostatní
Ukázky

Kovářství

161 Kč
129 Kč
Kraslice a velikonoční ozdoby - 20%
S velikonočními svátky jsou spojeny mnohé zvyky a obyčeje. Mezi tradice, které se dodržují dodnes, patří především pletení pomlázky, zdobení velikonočních kraslic rozličnými metodami, pečení velikonočního pečiva a další.
ostatní
Ukázky

Kraslice a velikonoční ozdoby

101 Kč
81 Kč
Vytápění domů a bytů - 20%
Největší množství energie se spotřebuje v domácnostech právě na vytápění. Tato publikace vám pomůže rozhodnout se při výběru typu vytápěcí soustavy, druhu paliva, obeznámí vás hygienickými požadavky na provoz.
ostatní
Ukázky

Vytápění domů a bytů

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 361 - 370 z 368 položek
<< < 1 .. 35 36 37