Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
počítače

DTP a předtisková příprava - 20%
Chcete, aby vaše dokumenty vypadaly po vytištění přesně tak, jak si představujete? Patříte mezi DTP operátory, grafiky, redaktory, pracovníky reklamních agentur a další, kteří hledají zevrubnou, a přitom praktickou příručku o problematice předtiskové přípravy a DTP?
počítače
Ukázky

DTP a předtisková příprava

249 Kč
199 Kč
Excel – pokročilé nástroje - 20%
Potřebujete zefektivnit svou práci a najít elegantní řešení nejčastějších problémů v Excelu? Naučte se rychlé postupy při formátování tabulek, práci se vzorci, tvorbě kontingenčních tabulek, databází, snadnému exportu a importu dat.
počítače
Ukázky

Excel – pokročilé nástroje

254 Kč
203 Kč
Provozujte IT jinak - 20%
Kniha prezentuje holistický přístup k agilnímu a štíhlému (Lean) provozu a údržbě, který je postaven na zkušenostech z denní praxe. V prvním oddíle jsou definovány pojmy a současné problémy oblasti provozu a údržby IT systémů.
počítače
Ukázky

Provozujte IT jinak

601 Kč
481 Kč
První kroky s internetem - 20%
Kniha jedinečným a srozumitelným způsobem pomůže nezkušenému uživateli s těžkými začátky na internetu. Čtenář se dozví, jak využívat internetový prohlížeč, jak nejlépe na internetu nalézt požadované informace, jak založit a využívat e-mai.
počítače
Ukázky

První kroky s internetem

104 Kč
83 Kč
Oracle - 20%
Databázový systém Oracle je jedním z nejdokonalejších systémů pro správu obsáhlých datových struktur. Jde o nejpokrokovější a moderní databázi s řadou nadstandardních možností a přístupem z různých programátorských prostředí.
počítače
Ukázky

Oracle

202 Kč
162 Kč
Hardware pro začátečníky - 20%
Nemusíte být ani začátečník v práci s počítačem, ani uživatel s pokročilými znalostmi software, aby vás na adresu hardware netrápila vyjádření vašeho okolí či tisku ve stylu: "kdo by to neznal" či "jak jistě víte".
počítače
Ukázky

Hardware pro začátečníky

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 26 položek
<< < 1 2 3