Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2021
psychologie

Krize v životě, život v krizi - 11%
Jedna z lidových definic života říká, že je to sled nepřetržitě za sebou jdoucích větších či menších průšvihů. Ty menší řešíme mávnutím ruky, větším říkáme starosti a ty opravdu velké jsou označovány jako krize.
psychologie

Krize v životě, život v krizi

269 Kč
239 Kč
Meditace zaměřená na řešení - 11%
Kniha se zabývá meditačními postupy propojenými s terapií zaměřenou na řešení. Je psána jako praktická příručka pro pomoc lidem, kteří procházejí náročnou změnou nebo obtížnou životní situací.
psychologie

Meditace zaměřená na řešení

224 Kč
199 Kč
Nesnesitelná rychlost života - 11%
Fastfood, speed dating, power naps, krátká terapie – všechny tato moderní výrazy naznačují, jaký je duch doby. Existuje už i aplikace na zrychlování čtení.
psychologie

Nesnesitelná rychlost života

89 Kč
79 Kč
Zázraky jsou logické - 11%
(1x)
Otevřený rozhovor se známou lékařkou o všech etapách lidského života. Lékařka a psychoterapeutka Kateřina Cajthamlová dává v temperamentním rozhovoru s novinářkou Lucií Šilhovou nahlédnout hlouběji do svého soukromí.
psychologie

Zázraky jsou logické

314 Kč
279 Kč
Mít, nebo být? - 11%
(2x)
Erich Fromm, jehož humanistické knihy již psychologii a filozofii zpřístupnily čtenářům několika generací, zde analyzuje povahu západní společnosti, hledá původ jejích problémů a nabízí alternativu jejího vývoje.
psychologie

Mít, nebo být?

296 Kč
263 Kč
Cesta nespoutané ženy - 6%
(3x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
psychologie

Cesta nespoutané ženy

254 Kč
239 Kč
Faktomluva - 11%
(3x)
Inspirující Faktomluva, plná napínavých i dojemných příběhů, je zásadní knihou, která změní způsob vašeho hodnocení světa a vybaví vás schopností správně reagovat na budoucí výzvy.
psychologie

Faktomluva

395 Kč
351 Kč
Psychologie sériových vrahů - 11%
Kniha představuje základy psychologie a behaviorální patologie sériových vrahů.
psychologie

Psychologie sériových vrahů

629 Kč
559 Kč
Psychologie Atkinsonové a Hilgarda - 6%
(1x)
Jedna z nejužívanějších učebnic psychologie na světě podává ucelený přehled nejdůležitějších psychologických poznatků a nových výsledků výzkumů, přičemž kombinuje vědecký přístup se srozumitelným jazykem.
psychologie

Psychologie Atkinsonové a Hilgarda

2 124 Kč
1 999 Kč
Emoční inteligence - 11%

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

psychologie

Emoční inteligence

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 362 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 37 > >>