Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2021
křesťanství

Exotova abeceda - 11%
(1x)
Krátká zamyšlení známého salesiánského autora Ládi Heryána vycházejí z nejrůznějších podnětů, často zcela banálních. Dotýkají se přitom vždy důležitých témat víry a spirituality v současném světě.
křesťanství

Exotova abeceda

179 Kč
159 Kč
Jména Ducha svatého - 11%

Kolik toho víte o osobě a působení Ducha svatého? Pro mnoho křesťanů je třetí osoba Nejsvětější Trojice tajemstvím.

Tato studie o Duchu svatém se na jeho působení dívá očima Písma, prostřednictvím jmen, která mu Bible dává.

křesťanství

Jména Ducha svatého

206 Kč
183 Kč
Maxmilián Kolbe - Světec v Osvětimi - 11%
Otec Maxmilián Maria Kolbe je známý tím, že v létě 1941 v koncentračním táboře v Osvětimi nabídl svůj život za otce několika dětí a po dvou týdnech zemřel v bunkru hladu.
křesťanství

Maxmilián Kolbe - Světec v Osvětimi

224 Kč
199 Kč
Mé Srdce přichází - 11%
Covidová atmosféra do duchovního života vstoupila již naplno. Kromě analýzy protikladných postojů se text zaobírá tvůrčí přítomností Kristovou. Ten člověka v dějinách civilizace vždy věrně doprovázel.
křesťanství

Mé Srdce přichází

270 Kč
240 Kč
Medžugorje - Znamení pro dnešek - 11%
V Medžugorji se probouzí křesťanská víra. Nejedná se pouze o jakousi lokalitu v Bosně a Hercegovině, ale také o jedinečný a dechberoucí fenomén, který je výzvou pro církevní svět.
křesťanství

Medžugorje - Znamení pro dnešek

224 Kč
199 Kč
Mystika a erós - 11%
V dějinách náboženství můžeme vysledovat vždy dva proudy: jeden by rád dospěl k Bohu tím, že se zříká sexuality a pěstuje askezi a zdrženlivost; druhý zakouší Boha prostřednictvím sexuality a erótu. Obě cesty zřejmě odpovídají lidské zkušenosti.
křesťanství

Mystika a erós

223 Kč
198 Kč
Narodil se král - 11%
Knížka s odklápěcími obrázky vypráví zábavným způsobem příběh prvních Vánoc. Kromě převyprávění populárního biblického příběhu vtahuje kniha dětské čtenáře také otázkami, které podněcují pozorovací talent, paměť a uvažování o ději. Pro děti od 3 let.
křesťanství

Narodil se král

170 Kč
151 Kč
Otevřená mysl otevřené srdce - 11%
(2x)
Kontemplativní modlitba je proces vnitřní transformace, proměny započaté Bohem a vedoucí, pokud souhlasíme, k božskému sjednocení. V tomto procesu se mění způsob vnímání reality.
křesťanství

Otevřená mysl otevřené srdce

313 Kč
278 Kč
Radikální učedník
John Stott, anglikánský pastor, teolog a osobní kaplan královny Alžběty II., uzavírá své celoživotní dílo knihou Radikální učedník. Komentářem doprovodil Pavel Černý.
křesťanství
Ukázky

Radikální učedník

194 Kč
Sofiologie Bazila Velikého - 11%
Církevní otec Bazil, nejvzdělanější osobnost křesťanského Východu, rozprostírá dramaturgii stvoření uvnitř Boží Moudrosti. Odtud se v církevní tradici ujal výraz sofiologie.
křesťanství

Sofiologie Bazila Velikého

378 Kč
336 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 168 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 17 > >>