Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - listopad 2021
výchova a rodina

Chyba není konec světa - 11%
Když uděláme chybu, cítíme se děsně a zdá se nám, že se blíží konec světa. V téhle knize zjistíš, že z chyb se nestřílí a naučíš se, jak s nimi pracovat. Říká se, že kdo nic nedělá, ten nic nezkazí, a něco na tom opravdu je.
výchova a rodina

Chyba není konec světa

233 Kč
207 Kč
Jak rostu
(22x)
Co může být v lidském životě víc než narození miminka? Pro rodiče je dítě životním posláním a s láskou mu věnují svou péči, čas a energii. Posláním této knížky je zachytit významné okamžiky života dítěte od narození až po práh dospělosti.
výchova a rodina

Jak rostu

531 Kč
Malý tyran - 11%
Nejen o příčinách a léčbě dětské panovačnosti, ale o skutečných výchovných potřebách malých dětí.
výchova a rodina

Malý tyran

224 Kč
199 Kč
Mindfulness pro zvládání hněvu - 11%
Aktivity v této knize pomohou dospívajícím rozlišit mezi zdravými a nezdravými formami hněvu, naučí se díky nim vhodným rozhodovacím dovednostem, dokážou nalézt emoční rovnováhu a dokážou lépe vnímat své pocity tady a teď.
výchova a rodina

Mindfulness pro zvládání hněvu

224 Kč
199 Kč
Bezpodmínečné rodičovství - 11%
Průkopnický přístup k výchově dětí od celonárodně uznávaného pedagoga Alfieho Kohna, který rodičům nabízí „hodnotné výchovné postupy přispívající k tomu, aby z dětí vyrostli vnímaví a zodpovědní lidé“.
výchova a rodina

Bezpodmínečné rodičovství

267 Kč
238 Kč
Co je nového ve vzdělávání - 11%
(1x)
Zapomeňte na tu poslední i všechny příští nepovedené reformy školství. Co může za problémy, které dnes pozorujeme ve vzdělávacím systému?
výchova a rodina

Co je nového ve vzdělávání

216 Kč
192 Kč
Nadané dítě - 11%
Každý rodič i učitel si přeje, aby děti byly šťastné a úspěšné. Ale nadané děti jsou natolik specifické, že jejich motivace, chování, myšlení i prožívání můžou být okolím nesprávně interpretovány a přinášet jim tak trápení, nepochopení a problémy.
výchova a rodina

Nadané dítě

287 Kč
255 Kč
Nedostupný otec - 11%
(1x)
Problémy mezi otcem a dcerou mohou narušit identitu mladých žen i žen ve středním věku, vést u nich k pocitu, že si nezaslouží lásku a že jsou bezcenné. To pak může omezit její schopnost navazovat a udržovat partnerské vztahy v dospělosti.
výchova a rodina

Nedostupný otec

89 Kč
79 Kč
Zrazený otcem - 37%
Kniha známého polského psychologa, psychoterapeuta, spisovatele a buddhisty Wojciecha Eichelbergera přeložená do češtiny se snaží nabídnout pomoc mužům, kteří vyrůstali bez mužských vzorů, a vylíčit v čem spočívá „zrada“ rodiče.
výchova a rodina

Zrazený otcem

158 Kč
99 Kč
Děti potřebují hranice - 11%
Jak se vyhnout trvalému stresu ve výchově a přitom neupadnout do autoritářství, ukazuje zkušený rodinný poradce na mnoha příkladech.
výchova a rodina

Děti potřebují hranice

194 Kč
172 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 76 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>