Nejprodávanější tituly - listopad 2021
poezie

Ufo, Ufo, Ufoni
Neobvyklé i senzační příhody této knihy mají jedno společné – jsou vtipné a humorné.
poezie

Ufo, Ufo, Ufoni

89 Kč
Země slunce
Třetí básnická kniha Jana Škroba představuje mytologii světa po světě; světa, který následuje po tom našem a kterého se často obáváme tak moc, až před ním raději odvracíme zrak.
poezie

Země slunce

225 Kč
Ztroskotanec na břehu atlantském
(1x)
Výbor z autorových starších, novějších i zcela nových básnických fantazií, esoterních spekulací a odvážných sentencí doplněných citací zakázaných románů.
poezie

Ztroskotanec na břehu atlantském

234 Kč
Krávy, krávy
Rozkládací leporelo pro nejmenší s motivem známé písničky od Zdeňka Svěráka a plné veselých obrázků, potěší všechny malé děti i jejich rodiče.
poezie

Krávy, krávy

89 Kč
Racek a moře
(1x)

Lukáš Pavlásek se ve své nové knize Racek a moře představí v nečekané poloze romantického básníka a pozorovatele. Na svých cestách za prací komika si fotí svět kolem sebe a hlavně píše básně.

poezie

Racek a moře

251 Kč
Mléko a med
(4x)
Sbírka básní a krátké prózy o přežití. O lásce a ztrátě, násilí a zneužívání, o ženskosti. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol a každá má jiné poselství. Jedna se snaží léčit zármutek, jiná zase bojuje s všudypřítomnou bolestí.
poezie

Mléko a med

314 Kč
Písání
Absurdní krátké texty a básničky jsou postaveny především na vynalézavé hře s jazykem a popírání obvyklých forem, dějů a spádu příběhů.
poezie
Ukázky

Písání

178 Kč
České Vánoce Josefa Lady
Neopakovatelná atmosféra Vánoc dýchne na malé i velké čtenáře z nezaměnitelných Ladových obrázků a rovněž prozaických i básnických textů předního českého poety Michala Černíka. Jde o první vydání knihy.
poezie

České Vánoce Josefa Lady

260 Kč
Dvojité dno
(5x)
Nová sbírka kultovního básníka. Básně a zápisky veršem převážně z roku 2009 a první poloviny roku 2010.
poezie

Dvojité dno

198 Kč
Celý život
(7x)
Ucelené vydání deníkových zápisků Jana Zábrany, které se rozprostírají téměř celým obdobím komunistického režimu, zahrnují nejen reflexi dobových událostí, ale jsou i jistým oknem do duše tohoto českého básníka a překladatele.
poezie

Celý život

539 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 463 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 47 > >>