Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
světová

Později
(2x)
Syn svobodné matky, Jamie Conklin, nechce nic víc než prožít obyčejné dětství. Jenže Jamie není obyčejné dítě. Jamie se narodil s nadpřirozenou schopností, matka ho ale nabádá, aby to tajil.
světová
Ukázky

Později

179 Kč
Matčin hrob
(6x)
Když dva malí chlapci při hře v lese nedaleko parkoviště pro karavany najdou pohřbené tělo, policejní náčelnici Josie Quinnové se začínají vracet nepříjemné vzpomínky.
světová
Ukázky

Matčin hrob

382 Kč
Poslední důkaz

Colter Shaw v boji s protivníky, kteří se neštítí ničeho. Třetí díl akční série. Colter Shaw v San Francisku sleduje tajemná vodítka, aby dokončil misi, kterou před lety započal jeho otec. Musí najít ztracenou tašku s důkazy, které zničí korporaci zodpovědnou za obrovské množství úmrtí.

světová
Ukázky

Poslední důkaz

279 Kč
Ty nejsi moje spřízněná duše
Bestsellerová autorka Ilsa Madden-Mills přichází s chytrou a sexy moderní romancí o atraktivním profesionálním hráči amerického fotbalu a dívce, o níž si přísahal, že se jí nikdy ani nedotkne.
světová
Ukázky

Ty nejsi moje spřízněná duše

269 Kč
Sliby chyby
Nový romantický příběh úspěšné autorky. Když mi bylo šestnáct, přísahala jsem, že jeho si nikdy nevezmu. Plácli jsme si na to. Dokonce jsme slib sepsali a podepsali vlastní krví. Bylo to to jediné, na čem jsme se kdy shodli.
světová
Ukázky

Sliby chyby

199 Kč
Vánoční lásky
(2x)
PĚT VÁNOČNÍCH ROMANTICKÝCH PŘÍBĚHŮ OD ÚSPĚŠNÝCH AUTOREK PENELOPE WARD A VI KEELAND. K Vánocům patří ta nejtajnější přání, která se většinou ani neodvážíme vyslovit nahlas s obavou, že se nikdy nesplní a přijdeme tak o veškeré naděje.
světová
Ukázky

Vánoční lásky

229 Kč
Břímě minulosti
(1x)
Emily se dostala do velkého problému. Vydírá ji muž, který si chce sňatkem s ní zvýšit společenskou prestiž, a ona přitom začíná cítit něco podstatného k Mattu Velezovi, muži, který ji před šesti lety odmítl.
světová
Ukázky

Břímě minulosti

69 Kč
Jedině smrtí
(3x)
Jak křížové tažení za osvobození Sabbatiných světů pokračuje, plukovník komisař Gaunt vede Tanithské První a jediné do nové válečné zóny, která nic neodpouští - na pevnostní planetu Jago.
světová
Ukázky

Jedině smrtí

149 Kč
Upálené
(4x)
Další thrillerová lahůdka s hororovou příchutí od autorky Kříďáka, Jámy a Těch druhých. Před pěti sty lety tady upálili osm mučedníků. Před třiceti lety tu beze stopy zmizely dvě dívky. A před dvěma měsíci tu tragicky zemřel místní farář.
světová
Ukázky

Upálené

279 Kč
Manažer
(1x)
Když jsem se dozvěděla, že mě letecká společnost přesunula do první třídy, nemohla jsem uvěřit, jaké se na mě usmálo štěstí. A pak se vedle mě posadil on. Gabriel Scott, sexy parchant chladný jako led.
světová
Ukázky

Manažer

279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>