Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
cestopisy

Sejdeme se na piazzetě - 20%
S touto knihou můžete bloudit bočními uličkami italských měst, objevovat skrytá zákoutí a vychutnávat typickou vůni a hluk tržišť. Frances Mayesová odkrývá Itálii tak, jak ji znají pouze místní.
cestopisy
Ukázky

Sejdeme se na piazzetě

249 Kč
199 Kč
Vendulka - 20%
(4x)
Když známý československý fotograf Jan Lukas zmáčkl spoušť svého aparátu, mělo Vendulce Voglové zbývat několik měsíců života. Fotografie, která později udělala z dvanáctiletého děvčete symbol holokaustu, přitom nemusela vůbec vzniknout.
cestopisy
Ukázky

Vendulka

220 Kč
176 Kč
Výlet do Španěl - 20%
Výlet do Španěl je soubor cestopisných črt a fejetonů Karla Čapka o španělské zemi, jejím lidu, kultuře a přírodě.
cestopisy
Ukázky

Výlet do Španěl

99 Kč
79 Kč
Ztracen na Hedvábné stezce - 20%
Pojďte se společně s autorem ztratit ve vyprahlých pouštích nebo pod hřebeny vysokých hor a objevit starodávná města, která po staletí určovala chod dějin. Projeďte se mnou starodávnou karavanní trasu z Evropy do Číny.
cestopisy
Ukázky

Ztracen na Hedvábné stezce

299 Kč
239 Kč
Bhútán, má láska - 20%
Krajina a příroda vypadaly na internetu nedotčeně, průzračně, nádherně, mimo veškeré kategorie. Ihned jsem zatoužila ještě jednou, naposledy, překonat sebe sama, své strachy z létání, výšek, z neznámého, ze své kondice a věku – a jet.
cestopisy
Ukázky

Bhútán, má láska

269 Kč
215 Kč
Kratochvíle s koronavirem v Itálii - 20%
Název cestopisné e-knihy „Kratochvíle s koronavirem v Itálii“ avizuje vylehčenější polohu v době neustávající pandemie s čínským covidovým šmejdem.
cestopisy
Ukázky

Kratochvíle s koronavirem v Itálii

179 Kč
143 Kč
Lehce neuvěřitelné příhody z hor - 20%
Jak přežít týdny v divočině bez jakékoliv pomoci? Proč netrhat medvědům borůvky? Jak vylézt na šestitisícovku, když se vám zrovna nechce? Hory! Bažiny! Brody! Jezera! Žádná cesta! Déšť a dinosauři!
cestopisy
Ukázky

Lehce neuvěřitelné příhody z hor

199 Kč
159 Kč
Najdu odvahu - 20%
(2x)
Herečka, moderátorka a běžkyně Lenka Vacvalová překonává na 770 km dlouhé trase po cestě hrdinů SNP náročný terén a sama sebe. Vypráví příběh o každodenních výzvách a hledání odvahy.
cestopisy
Ukázky

Najdu odvahu

279 Kč
223 Kč
Poustevník - 20%

Výjimečný příběh posledního skutečného poustevníka V roce 1986 odjel dvacetiletý Christopher King do lesů Maine a skoro na třicet let zmizel z dosahu civilizace. Do kontaktu s jiným člověkem se nedostal ani jednou, dokud ho nezatkli za krádež jídla...

cestopisy
Ukázky

Poustevník

209 Kč
167 Kč
Život v dodávce - 20%
(1x)

Ke splnění snu nestačí jen snít, musíte se probudit a začít žít. Forest a Barbora opustili jistoty všedního života a začali žít své sny. Prodali většinu svého majetku, koupili starou dodávku, přestavěli ji na obytnou a vyrazili i se svým psem na roční cestu za dobrodružstvím napřič Evropou a severní Afrikou.

cestopisy
Ukázky

Život v dodávce

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 39 položek
<< < 1 2 3 4 > >>