Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
cestování

Nová tajemství Prahy - 20%
Odhalte nová tajemství magické Prahy!
cestování
Ukázky

Nová tajemství Prahy

297 Kč
238 Kč
Rok zázraků
Svazek reportáží světoznámého britského historika, politologa a publicisty představuje jedinečné zachycení převratných událostí roku 1989, tak jak postupně zasáhly čtyři středoevropské komunistické režimy včetně tehdejšího Československa.
cestování
Ukázky

Rok zázraků

158 Kč
Malta a Gozo - 20%
(2x)
Další z řady turistických průvodců, tentokrát po krásách souostroví Malty a Goza.
cestování
Ukázky

Malta a Gozo

79 Kč
63 Kč
Život a smrt na vrcholech světa - 20%
Kudy táhli Marco Polo, Alexandr Veliký, Džingischán, Tamerlán. Hindúkuš – hory vraždící Indy. Pavouci na ledovci ve výšce 5500 m. Po stopách sněžného muže. Tři čs. horolezecké expedice do Hindúkuše a Himálaje, které se uskutečnily v letech 1965–1973.
cestování
Ukázky

Život a smrt na vrcholech světa

149 Kč
119 Kč
Cesta do hlubin cyklistovy duše - 20%
(1x)
Kniha pojednává o obdivuhodných cestách na bicyklu po celém světě. Autor svým osobitým vyprávěním a smyslem pro humor přibližuje čtenáři strasti a radosti tohoto nevšedního cestování.
cestování
Ukázky

Cesta do hlubin cyklistovy duše

99 Kč
79 Kč
Svatí na Karlově mostě - 20%
Projděte se s námi po Karlově mostě a nechte si povídat o svatých, kteří na vás mlčky shlížejí ze svých kamenných podstavců. V unikátní publikaci "Svatí na Karlově mostě" Jiří Glet sesbíral příběhy vzniku jednotlivých soch i životů svatých.
cestování
Ukázky

Svatí na Karlově mostě

89 Kč
71 Kč
Dvacet pět rozhledů Severní Moravy a Slezska - 20%
Cestujete po krásách Moravy a Slezska a rádi byste našli tu nejromantičtější vyhlídku? Náš průvodce vás k ní přivede. V publikaci najdete vše podstatné: Souřadnice GPS, rozhledovou růžici, popis příjezdu či přístupu a mnoho dalších informací.
cestování
Ukázky

Dvacet pět rozhledů Severní Moravy a Slezska

99 Kč
79 Kč
Jižní Amerika - 20%
Kniha Petra Nazarova, nezávislého cestovatele, přibližuje čtenáři jeho putování napříč Jižní Amerikou pohledem člověka toužícího po poznání nového a neznámého, plnícího si svá dávná přání a cestovatelské sny.
cestování
Ukázky

Jižní Amerika

149 Kč
119 Kč
Pod hradbou Himálaje - 20%
(2x)
O krásách i o leckdy kruté, méně známé tváři Nepálu pojednává kniha významného české fotografa-cestovatele Zdeňka Thomy, kterou napsal spolu se svou ženou a synem.
cestování
Ukázky

Pod hradbou Himálaje

149 Kč
119 Kč
Anděl na kolečkách - 20%
Proslulý cestopis ze šedesátých let, napsaný na základě dojmů z pobytu v USA, jímž pozdější známý básník, esejista a imunolog získal značnou popularitu.
cestování
Ukázky

Anděl na kolečkách

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>