Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - listopad 2021
biologie

Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou - 11%
(1x)
Peter Wohlleben čtenářům opět s využitím nejnovějších vědeckých poznatků a v kontextu svých vlastních zkušeností otevírá oči pro podivuhodné jevy přírody a ukazuje, jak blízcí si my lidé s přírodou jsme a nakolik s ní zůstáváme propojení.
biologie
Ukázky

Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou

332 Kč
295 Kč
Velký průvodce lesem - 11%
Obsáhlý a fundovaný průvodce pro každou procházku do lesa. Les znamená víc než jen hodně stromů. V jedinečném ekosystému spolu v úzkém vztahu žije bezpočet živočišných, rostlinných druhů i hub.
biologie
Ukázky

Velký průvodce lesem

448 Kč
398 Kč
Stromy vypravují - 30%
Životy stromů propojené v příbězích s osudy lidí nám umožňují zamyslet se i nad naší historií. Stromy tím, že se mohou dožít vyššího věku než lidé, se stávají svědky osudů těch, vedle kterých někdy i staletí rostou. A proto mohou „vypravovat“.
biologie
Ukázky

Stromy vypravují

332 Kč
232 Kč
Tajná síť přírody - 11%
Autor bestsellerů Peter Wohlleben nám umožňuje ponořit se do neprobádaného světa a popisuje úchvatnou souhru světa rostlin a zvířat: jak se vzájemně podmiňují? A co se stane, když něco tento jemně vyvážený systém naruší?
biologie
Ukázky

Tajná síť přírody

332 Kč
295 Kč
Tajný život hub - 11%
Jsou vládkyněmi světa plného superlativů, nad nimiž se tají dech, zarážejících skutečností, překvapivých partnerství a nevyřešených hádanek.
biologie

Tajný život hub

314 Kč
279 Kč
Příběh lidského těla - 11%
(2x)
Strhující bestseller evolučního biologa prof. Daniela Liebermana osvětluje podstatné vlastnosti našeho těla s ohledem na všechny evoluční a kulturní tlaky, jež muselo podstoupit.
biologie

Příběh lidského těla

494 Kč
439 Kč
Zoologie - 11%

Aktualizované vydání oblíbené učebnice, vycházející z nejnovějších poznatků v oboru. Kromě systematického přiehledu, morfologie, anatomie (u parazitických druhů včetně životních cyklů) obsahuje množství poznatků z fyziologie...

biologie

Zoologie

189 Kč
168 Kč
Biologie ve službách zjevu - 11%
Kniha věnovaná myšlenkám švýcarského filosofujícího zoologa Adolfa Portmanna (1897-1982).
biologie

Biologie ve službách zjevu

225 Kč
200 Kč
Brouci čeledi kožojedovití 2. doplněné vydání - 11%
V dalším z řady zoologických klíčů navazuje autor zpracováním hospodářsky velmi důležité čeledi brouků – Dermestidae (kožojedovití). Publikace je zpracována podle nejnovějších poznatků vědy. Klíče jsou zpracovány dvojjazyčně a umožňují určování pokud
biologie
Ukázky

Brouci čeledi kožojedovití 2. doplněné vydání

239 Kč
212 Kč
Evoluce - vývoj života na zemi - 11%
Co mají společného palma a pelikán? V čem jsou si podobní dítě a stonožka? Na první pohled se všechny živé organismy jedny od druhých liší, takže se zdá, že nemají nic společného.
biologie

Evoluce - vývoj života na zemi

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 68 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>