Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
detektivky

Slyšet jeleny zpívat - 20%
(14x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
detektivky
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

248 Kč
198 Kč
Ostrov šedých mnichů - 20%
(4x)

Vraždy v písečných dunách Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena a i po jedenácti letech zůstává její vrah neodhalen.

detektivky
Ukázky

Ostrov šedých mnichů

299 Kč
239 Kč
Ještě že nejsem kat
(4x)
Dobrodružný detektivní příběh, který se odehrává v renesanční Praze. Román vznikl na podkladě autorovy stejnojmenné divadelní hry. Nabízí plno zvratů, napětí, ale i zábavných situací a nečekané rozuzlení.
detektivky
Ukázky

Ještě že nejsem kat

199 Kč
Krvavé skládanky - 20%
(3x)
Na londýnské periferii jsou nalezeny části lidských těl svědčící o brutálních vraždách. Jejich vyšetřením je pověřena policejní inspektorka Anjelica Henleyová.
detektivky
Ukázky

Krvavé skládanky

279 Kč
223 Kč
Činy mrtvých

28. únor 1986 Jednoho chladného zimního večera je v centru Stockholmu zastřelen švédský ministerský předseda Olof Palme.

detektivky
Ukázky

Činy mrtvých

239 Kč
Nebezpečná místa - 20%
(1x)
Když se v otevřeném hrobě najde tělo mladé ženy, je k němu přivolána inspektorka Lottie Parkerová, která si klade otázku, zda to není nedávno zmizelá Elizabeth Byrneová. Jenže to není jediná žena, která se pohřešuje.
detektivky
Ukázky

Nebezpečná místa

279 Kč
223 Kč
Samotář - 20%
Proč by záhadný samotář po letech života v ústraní zabíjel naprosto neznámého člověka?
detektivky
Ukázky

Samotář

249 Kč
199 Kč
Vražda v ledu - 20%
(1x)
Jedné mrazivé zimní noci je patoložka Julia Schwarzová zavolána k mrtvému tělu. Na efektně nasvícené ploše na náměstí však vidí jen krásnou ledovou sochu. Při pohledu zblízka si s hrůzou uvědomí, že uvnitř je mladá žena.
detektivky
Ukázky

Vražda v ledu

297 Kč
238 Kč
Bretaňské poměry - 20%
První případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa. V malebné pobřežní vesničce je jednoho horkého červencového rána nalezen zavražděný stařičký majitel slavného hotelu.
detektivky
Ukázky

Bretaňské poměry

209 Kč
167 Kč
Dívka beze jména - 20%
(8x)
Je dívka beze jména svědkyně, podezřelá, nebo možná budoucí oběť?
detektivky
Ukázky

Dívka beze jména

382 Kč
306 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 441 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 45 > >>