Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
romantika

Nevhodná partie - 20%
Pohledný, švihácký dědic vévodství lord Roland Northbridge Wilde – pro přátele North – se po dvou letech vrací z války do Anglie, odkud odjel poté, co ho opustila snoubenka Diana Belgravová, a zjišťuje, že jeho pověst mezi lidmi je hodně pošramocená.
romantika
Ukázky

Nevhodná partie

105 Kč
84 Kč
Sebevědomý lord Gray - 20%
(1x)
Sebevědomý lord Gray Lady Thea se vydá se svou přítelkyní do parku, ale netuší, jaké překvapení je tam čeká. Narazí totiž na muže, jenž se koupe v potoce, jak ho pánbůh stvořil.
romantika
Ukázky

Sebevědomý lord Gray

109 Kč
87 Kč
Čajovna v Tokiu - 20%
(8x)
Fiona je vášnivá fotografka a už dlouho se touží podívat do Japonska.
romantika
Ukázky

Čajovna v Tokiu

339 Kč
271 Kč
Jak miluje princ - 20%
Co je v domě, není pro mě! To Logan, bratr knížete z Arrantina a současně jeden ze žraloků newyorského finančního světa, vždycky ctil. A navíc Cassidy byla příliš dobrá asistentka, než aby o ni přišel. Jenže pak se vše změnilo… a začaly se dít věci!
romantika
Ukázky

Jak miluje princ

69 Kč
55 Kč
Zákon přitažlivosti - 20%
Svérázná Kira vtrhne do spořádaného života ministra Barclayho Lucase jako malé růžové tornádo. Barclayho serióznost stejně jako snaha mít věci pod kontrolou berou za své.
romantika
Ukázky

Zákon přitažlivosti

209 Kč
167 Kč
Dobrodružství na lodi - 20%
Matilda nekapitulovala před nelehkým osudem a rozhodla se žít sama na své lodi a živit se dopravou lehčích nákladů po kanálu.
romantika
Ukázky

Dobrodružství na lodi

109 Kč
87 Kč
Když tě zachrání Skot - 20%
(1x)
Čtivý a napínavý příběh z druhé poloviny 19. století o zdánlivě nespojitelných osudech anglické šlechtičny a skotského vystěhovalce. Oba hledají nový domov a bezpečí v Americe, ale oba se tam zároveň setkávají s tíhou i předsudky bývalé domoviny.
romantika
Ukázky

Když tě zachrání Skot

105 Kč
84 Kč
Nepřítel mluví řecky - 20%
(1x)
To, že ho neměla ráda, bylo pro Damena tím nejlepším důvodem si Stephanii najmout, aby… sehrála jeho přítelkyni. Kromě toho totiž byla krásná, milá, odpovědná, nezištná, svědomitá… skvělá.
romantika
Ukázky

Nepřítel mluví řecky

69 Kč
55 Kč
Osudový návrat - 20%
Milostný příběh z prostředí vysoké anglické aristokracie v poslední čtvrtině 18. století.
romantika
Ukázky

Osudový návrat

179 Kč
143 Kč
Jen o trochu víc - 20%
Stella Wallinová během jediného dne přišla o všechno – perspektivního milence, práci, a dokonce i domov. Po divoké noci strávené pitím, sledováním aktivit svého ex na Facebooku a sebelítostí dojde k jedinému závěru, jak se z téhle šlamastiky vyhrabat
romantika
Ukázky

Jen o trochu víc

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 337 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 34 > >>