Nejprodávanější tituly - listopad 2021
erotika

Skandální vášeň
(1x)
Silence Hollingbrooková nahradila v sirotčinci v St. Giles svou sestru Temperance, která se provdala za lorda Cairea. Přitom se trápí smrtí svého manžela – lodního kapitána, jehož loď se během plavby potopila.
erotika

Skandální vášeň

350 Kč
Tři sprostá pravidla
(1x)

Pro svoji vysněnou práci bych udělala cokoli. A teď musím. Abych si zachránila kůži v kanceláři, musím prodat své tělo v exkluzivním klubu zavázaných očí.

erotika

Tři sprostá pravidla

314 Kč
Žhavé léto
Žhavé léto, rozehřáté pláže, šumění vln, chladivé kapky mořské vody, opálená těla, atmosféra relaxace… Zpočátku kradmé, ale pak čím dál smělejší pohledy, úsměvy…
erotika

Žhavé léto

359 Kč
Žhavý trůn
(1x)
Ještě nedávno byla Emilia Lancasterová obyčejnou dívkou žijící běžným životem. Nyní se následkem kruté rány osudu ocitla s korunkou na hlavě v královském paláci jako jediná dědička germaniánského trůnu.
erotika
Ukázky

Žhavý trůn

229 Kč
Život je boží
(1x)

Lehce erotický deník mladého muže. Česko-anglický zrcadlový text pro mírně pokročilé.

Filip je mladý začínající učitel. Bydlí v moderním bytě na kraji malého města se svým psem Aronem. Před nedávnem se s ním rozešla přítelkyně Eliška. Naštěstí

erotika

Život je boží

314 Kč
Příliv

Erotický román z prostředí Kalifornie plný surfařské atmosféry. Nicole postupně odkrývá temná tajemství surfaře Daniela. Jak to dopadne?

Nicole se po otcově smrti podvolí přání své matky a odstěhuje se s ní z Aljašky do Kalifornie. Tam dojde k o

erotika

Příliv

296 Kč
Sex v Praze 2
(3x)
Nouzový stav. Jestli to bude trvat Devět a půl týdne, neboli 66 dní, tak napíšu nový erotický román, řekla spisovatelka kamarádce uprostřed nouzového stavu, který byl vyhlášen v pátek 13. března 2020.
erotika

Sex v Praze 2

238 Kč
Sexy profesor
(2x)
Poprvé jsem Caina Westa uviděla v baru. Všimnul si, že koukám jeho směrem, a vyložil si to tak, že mám zájem. To byl samozřejmě nesmysl. Moc dobře jsem věděla, co je zač, a chystala jsem se mu to pěkně od plic povědět
erotika

Sexy profesor

269 Kč
Vůně neviditelného
(1x)
Ani tenhle rok nebude chybět komiks od Mila Manary - tentokrát jsme sáhli po jeho další klasice, dvojdílném příběhu Parfém neviditelného!
erotika

Vůně neviditelného

404 Kč
Život s vůní lubrikantu
(3x)
Když dá úspěšná manažerka Klára svému manželovi slib, že si najde klidnější a normálnější práci, netuší, že si pro ni osud připravil obchod s erotickými pomůckami.
erotika

Život s vůní lubrikantu

323 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 74 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>