Nejprodávanější tituly - listopad 2021
esoterika a astrologie

Neodvracej pohled - 11%
Na základě příkladů, cvičení a vedených meditací nabízí vhledy a účinné metody, jak v každodenním životě rozvíjet všímavost.
esoterika a astrologie

Neodvracej pohled

314 Kč
279 Kč
Utváření a smysl dějin z hlediska duchovní vědy - 11%
Zasvěcenci měli v lidských dějinách vždy větší význam než panovníci a vojevůdcové, třebaže působili vskrytu a potají. Tito zasvěcenci byli ve spojení s duchovním světem a jeho bytostmi, jejichž vyšší záměry zde pomáhali uvádět v život.
esoterika a astrologie

Utváření a smysl dějin z hlediska duchovní vědy

207 Kč
184 Kč
Havraní tarot - 6%
(2x)
Havraní tarot vzdává poctu mystické energii havranů a vran a vybízí vás k průletu závojem iluzí a napojení se na spolehlivý zdroj intuice.
esoterika a astrologie

Havraní tarot

509 Kč
479 Kč
Čtyři vhledy - 11%
Tato kniha přináší moudrá učení, jež byla střežena tajnými společenstvími Správců Země, léčiteli a léčitelkami z Jižní Ameriky.
esoterika a astrologie
Ukázky

Čtyři vhledy

369 Kč
328 Kč
Kompletní průvodce čínským horoskopem - 28%
(1x)
Jaký partner se pro vás hodí nejlépe? A které zaměstnání či profese vám sedí? To vše vám může ukázat čínský horoskop neboli také Sheng Xiao, jehož základem je dvanáctiletý cyklus. Každý rok tohoto cyklu se vztahuje ke znamení určitého zvířete.
esoterika a astrologie

Kompletní průvodce čínským horoskopem

206 Kč
148 Kč
Duchařské příběhy - 20%
Autorka, známá astroložka, přichází se sbírkou neuvěřitelných příběhů, které pramení z její vlastní zkušenosti s astrálními bytostmi, nebo ze zkušeností a zážitků lidí, kteří se jí se svým setkáním s duchem svěřili. Vedle příběhů ze záhrobí najdou čtenáři v knize také rady.
esoterika a astrologie
Ukázky

Duchařské příběhy

179 Kč
143 Kč
Cesta ven ze šíleného světa - 11%
(1x)

Žijeme ve světě, kde je stále těžší uchovat si psychické zdraví a vnitřní rovnováhu. Mnoho lidí se proto začíná odklánět od hektického a materialistického životního stylu a snaží se vést alternativnější a duchovnější způsob života.

esoterika a astrologie

Cesta ven ze šíleného světa

296 Kč
263 Kč
Miluj svůj život – Ilustrované vydání - 11%
Své tělo můžete uzdravit tak, že vydáte pozitivní energii při práci se svou myslí. Autorka vysvětluje, jak limitujeme své myšlení a názory a tím vytváříme ve své hlavě zárodky a příčiny nemocí.
esoterika a astrologie

Miluj svůj život – Ilustrované vydání

323 Kč
287 Kč
Učebnice vysoké magie - 11%
Kniha, jejíž text vyšel jako soukromý tisk již ve třicátých letech 20. století. Představuje první tvůrčí syntézu vynikajícího znalce obřadné magie a hermetismu Františka Bardona.
esoterika a astrologie

Učebnice vysoké magie

342 Kč
304 Kč
Andělé světla - 6%
(1x)
Karty Andělé světla vám mohou pomoci zbavit se starých negativních myšlenkových vzorců a emočních bloků, které vám v životě bránily ve spokojenosti a vývoji. Vnesou do vašeho vědomí světlo – a světlo obsahuje duchovní poznání a informace.
esoterika a astrologie

Andělé světla

135 Kč
127 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 301 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 31 > >>