Nejprodávanější tituly - listopad 2021
sport

Nezlomná
Toto je skutečný příběh přežití tenistky Jeleny Dokičové. Jak přežila dvakrát, jako uprchlík. Jak přežila na tenisovém kurtu, aby se stala světovou jedničkou. Ale co je nejdůležitější, jak přežila svého otce Damira Dokiče, tenisového otce z "pekla".
sport

Nezlomná

338 Kč
Váňa: Dělám si, co chci!
Je živým symbolem Velké pardubické. Žokej Josef Váňa nejslavnější český dostih vyhrál osmkrát, poslední vítěznou jízdou krátce před svou šedesátkou navíc spustil v zemi regulérní Váňamánii. Je to muž se srdcem žokeje. Vždycky měl v sobě, co je třeba.
sport

Váňa: Dělám si, co chci!

314 Kč
Jak na triatlon
Petr Vabroušek je přední světový triatlonista, který absolvoval 1575 závodů, z toho tři ultramany, přes dvě stovky dlouhých ironmanů, stovky půlželezňáků a dalších závodů, jako třeba maraton na obou pólech (v obou případech zvítězil).
sport

Jak na triatlon

359 Kč
Legendy: slavné sportovní okamžiky
Kdo je praotcem českého sportu, kdo měl v roce 1934 právem získat titul mistrů světa ve fotbale, o kom napsal pohádku Ota Pavel a která sportovkyně získala jako první dvě zlaté medaile ve dvou různých disciplínách na jedné olympiádě?
sport

Legendy: slavné sportovní okamžiky

359 Kč
Roger Federer: Tenisový král
Roger Federer. Hvězda, která zásadně ovlivňuje bílý sport skoro dvacet let. Jeho schop¬nost adaptovat se na nové trendy ve vybavení, taktice, ale i na mladší soupeře, odhodlané a zatím nezatížené jeho silou neporazitelného šampióna, zaslouží obdiv.
sport

Roger Federer: Tenisový král

314 Kč
Bukač
Hráč. Trenér. Učitel. Vítěz. Filozof. Člověk, který věděl, kdy do toho šlápnout a kdy couvnout. Autobiografie české hokejové legendy, trenéra, který dovedl český reprezentační tým k titulu mistrů světa v roce 1985 a 1996.
sport
Ukázky

Bukač

259 Kč
Ester Ledecká
Poprvé stála na lyžích v pěti letech. Unikátní sportovní a životní příběh fenomenální snowboardistky a lyžařky Ester Ledecké.
sport

Ester Ledecká

260 Kč
J. R. Capablanca: Šachový Mozart - 1.díl
(1x)
José Raúl Capablanca (1888-1942) byl třetí mistr světa v letech 1921-1927. V knize je Capablankova biografie až do roku 1921, kdy se po vítězném zápase s Laskerem stal mistrem světa.
sport

J. R. Capablanca: Šachový Mozart - 1.díl

269 Kč
Martin Fourcade
(4x)
Autobiografie biatlonové legendy s předmluvou Gabriely Koukalové.
sport

Martin Fourcade

268 Kč
Mušketýři z Ria
Kniha Mušketýři z Ria obsahuje pět rozhovorů s jihočeskými paralympijskými sportovci, kteří úspěšně reprezentovali Česku republiku na Letních paralympijských hrách v brazilském Riu 2016. Kniha je bohatě ilustrovaná unikátními barevnými fotografiemi.
sport

Mušketýři z Ria

252 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 63 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>