Nejprodávanější tituly - listopad 2021
psi

Německý ovčák
Chovejte německé ovčáky s láskou a porozuměním. Odborník na slovo vzatý vás srozumitelným způsobem zasvětí do správného chovu i výchovy německého ovčáka. Seznámí vás s důležitými poznatky chovatelů, instruktorů a zvěrolékařů.
psi

Německý ovčák

116 Kč
Uvnitř psa
Až budete tuto zajímavou knihu číst, dozvíte se nejen mnoho nového a podnětného o psech, ale zcela jistě také o sobě samém. A samozřejmě o tom, jak to chodí mezi psy a lidmi.
psi

Uvnitř psa

269 Kč
Ďuriče
Praktická publikace věnovaná problematice chovu všech plemenných typů honičů, jejich výchově, přípravě a výcviku na pracovní využití chovateli a myslivci.
psi

Ďuriče

248 Kč
Retrívři a vodní psi
Tato kniha je určena všem současným i budoucím majitelům, chovatelům a milovníkům retrívrů nebo některého z pěti plemen vodních psů.
psi

Retrívři a vodní psi

89 Kč
Poslušnost i bez vodítka
Vážení chovatelé psů, chcete vědět, jak proměnit roztěkanost v soustředění a stresovaný uzlíček nervů v psa, který je uvolněný a věří si? A to všechno stoprocentně pozitivními metodami? Leslie McDevittová vám poradí, jak na to.
psi

Poslušnost i bez vodítka

314 Kč
Barf -  Krmení psa přirozenou stravou
V této knize se vám pokusím jednoduchou formou představit staro-nový způsob krmení psů.
psi

Barf - Krmení psa přirozenou stravou

314 Kč
Lidé a psi: Střet kultur
(1x)
Tato jedinečná publikace nabízí čtenářům nejen čtivě napsaná zamyšlení nad psí povahou a jejich vztahem k okolnímu světu, ale také spoustu užitečných rad, jak psy cvičit a jak jim lépe porozumět.
psi

Lidé a psi: Střet kultur

314 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 47 položek
<< < 1 .. 3 4 5