Nejprodávanější hudba - listopad 2021
pop

Chemtrails Over the Country Club
Lana Del Rey a její sedmé studiové album Chemtrails Over The Country Club.
pop

Chemtrails Over the Country Club

800 Kč
Joyride (30th Anniversary Edition)
Slavnostní reedice úspěšného alba švédských Roxette. Původně vyšla deska Joyride v roce 1991 jako třetí studiová nahrávka a dodnes patří k nejadorovanějším titulům přelomu osmdesátých a devadesátých let.
pop

Joyride (30th Anniversary Edition)

494 Kč
Life By Misadventure
Album Life By Misadventure je druhým albem zpěváka, který si říká Rag'n'Bone Man. Jedná se o sbírku emotivních písní vydanou na jaře 2021.
pop

Life By Misadventure

782 Kč
Location Session
Americké duo z Ohia vzniklo v roce 2009. Než pánové Tyler Joseph a Josh Dun podepsali smlouvu s velkou gramofirmou, vydali si sami dvě alba. Dnes patří k nejpopulárnějším alternativně rockovým skupinám světa.
pop

Location Session

575 Kč
Michalbum
Michal Horák a jeho Michalbum zaručeně rozesměje a pobaví!

Zpěvák, skladatel a multiinstrumentalista, který kromě muziky stíhá také studium Pedagogické fakulty UK, platí za jednoho z nejvýraznějších představitelů písničkářské generace.
pop

Michalbum

374 Kč
Ôsmy svetadiel (40th Anniversary Edition)
Debutový album skupiny Elán, ktorý vycháza v roku 1981 vo vtedajšom OPUS-e, v tom čase ešte netuší, že ide o album, ktorý odštartuje jednu z legiend slovenskej populárnej hudby. Vyšlo znovu na LP k príležitosti 40. výročia.
pop

Ôsmy svetadiel (40th Anniversary Edition)

476 Kč
Terapie
Ondřej Ládek, písničkář a scénárista, známější pod svým pseudonymem Xindl X, vydal v říjnu 2021 nové album. Nese název Terapie a přináší barevnou škálu písní. Jde o nejosobitější a nejotevřenější, téměř až zpovědní desku autora.
pop

Terapie

305 Kč
V penziónu Svět
Návrat mimořádného alba dua H + H a výtečných hostů. Skladatel Petr Hapka a textař Michal Horáček připravili deset písní, našli pro ně ideální pěvecké interprety, doprovázené luxusním studiovým orchestrem.
pop

V penziónu Svět

527 Kč
Anima
Vesna je dívčí kapela zpěvačky a textařky Patricie Fuxové, kterou si vybrala jako předskokana i skandinávská zpěvačka Aurora.
pop

Anima

332 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 83 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>