Nejprodávanější tituly - listopad 2021
detektivky

Preventivní vražda - 11%
Nový příběh ze série románů inspirovaných skutečnými příběhy řešenými brněnskými kriminalisty je zároveň první, který brněnští kriminalisté řeší pod vedením plukovníka Berky, staronového šéfa brněnské mordparty.
detektivky

Preventivní vražda

251 Kč
223 Kč
Příšerka z kumbálu - 26%
Dvanáctiletý Rob se navzdory snaze rodičů odmítá stát vášnivým čtenářem a knihy, které od nich dostane, pravidelně končí v kumbálu. Když se ale jednoho dne z kumbálu vynoří malá postavička, začne Robův život nabírat nečekané obrátky...
detektivky

Příšerka z kumbálu

199 Kč
148 Kč
Bretaňský příboj - 11%
Druhý případ komisaře Dupina z letní Bretaně okořeněný humorem, venkovským koloritem a místními kulinářskými specialitami.
detektivky

Bretaňský příboj

323 Kč
287 Kč
Nebezpečná místa - 11%
(1x)
Když se v otevřeném hrobě najde tělo mladé ženy, je k němu přivolána inspektorka Lottie Parkerová, která si klade otázku, zda to není nedávno zmizelá Elizabeth Byrneová. Jenže to není jediná žena, která se pohřešuje.
detektivky

Nebezpečná místa

359 Kč
319 Kč
Vražda v ledu - 11%
(1x)
Jedné mrazivé zimní noci je patoložka Julia Schwarzová zavolána k mrtvému tělu. Na efektně nasvícené ploše na náměstí však vidí jen krásnou ledovou sochu. Při pohledu zblízka si s hrůzou uvědomí, že uvnitř je mladá žena.
detektivky

Vražda v ledu

314 Kč
279 Kč
Zmizela v mlze - 20%
(1x)
Kriminalista Josef Bergman chce strávit poklidnou dovolenou v odlehlé vesnici u norského fjordu. Místo rybaření se však ocitne v hodně zamotaném případu. Místní psychosomatička Katrine totiž začne dostávat výhružné vzkazy, vyčítající jí smrt její sousedky. Vzápětí Katrine zemře další pacientka.
detektivky
Ukázky

Zmizela v mlze

199 Kč
159 Kč
Stockholm - Přísně tajné
(5x)
Stockholm - Přísně tajné je napínavý příběh o honbě za uznáním a láskou v současném Stockholmu, který se okamžitě po svém vydání stal bestsellerem ve Švédsku, Německu, Itálii a dalších zemích.
detektivky
Ukázky

Stockholm - Přísně tajné

89 Kč
Anděl v podsvětí - 11%
(1x)
V Praze zuří mor a císař Rudolf II. se s celým dvorem přestěhoval do Plzně. Pověst tohoto mravopočestného, panovníkovi oddaného města však ohrožuje série zločinů.
detektivky
Ukázky

Anděl v podsvětí

403 Kč
358 Kč
Bretaňské poměry - 11%
(1x)
První případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa
detektivky

Bretaňské poměry

269 Kč
239 Kč
Mrazivé vraždy - 20%
Nově sestavenou kolekci povídek od královny zločinu pojí zimní tematika – a neodmyslitelná dávka napětí.
detektivky
Ukázky

Mrazivé vraždy

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 797 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 80 > >>