Nejprodávanější audioknihy ke stažení - listopad 2021
česká

Mrtvá a živá - 20%
Dramatický příběh s tajemnou a ponurou atmosférou líčí osudy Maxe de Wintera a jeho druhé manželky, s níž se po smrti své první ženy, oslnivě krásné Rebeky, která zemřela za podivných okolností, seznámí na dovolené v Itálii.
česká
Ukázky

Mrtvá a živá

399 Kč
319 Kč
Muž bez tváře - 20%
(1x)

Dobrý novinář riskuje krk i pro pravdu, o kterou nikdo nestojí… Velkou Británii čekají volby, ale ostřílený britský novinář Neil Bannerman má jiné starosti. Během jeho pracovního pobytu v Bruselu totiž došlo k tragédii...

česká
Ukázky

Muž bez tváře

379 Kč
303 Kč
Něfo - 20%
(1x)

Další k popukání zábavný, poněkud tajuplný příběh o neuvěřitelně laskavých rodičích a jejich děsivě příšerné dceři napsal fenomenální David Walliams a ilustracemi opatřil báječný Tony Ross.

česká
Ukázky

Něfo

269 Kč
215 Kč
Oznamuje se vražda - 20%
Další z detektivních příběhů Agathy Christie nás zavádí do malého anglického městečka Chipping Cleghorn.
česká
Ukázky

Oznamuje se vražda

299 Kč
239 Kč
Pojízdný krámek snů - 20%
(3x)
Romantický příběh autorky Báječného krámku s čokoládou o introvertní knihomolce, která se rozhodla vzít život do vlastních rukou a splnit si dávný sen.
česká
Ukázky

Pojízdný krámek snů

349 Kč
279 Kč
Později - 20%
(2x)
Syn svobodné matky, Jamie Conklin, nechce nic víc než prožít obyčejné dětství. Jenže Jamie není obyčejné dítě. Jamie se narodil s nadpřirozenou schopností, matka ho ale nabádá, aby to tajil.
česká
Ukázky

Později

329 Kč
263 Kč
Růženka je z příbuzenstva - 20%
(2x)
Slavný a oblíbený humoristický román britského přírodovědce Geralda Durrella o nečekaném dědictví, které obrátí Hadriánovi život doslova na ruby.
česká
Ukázky

Růženka je z příbuzenstva

349 Kč
279 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Zkáza Ďáblova akru - 20%
(2x)

Caul byl vzkříšen v Knihovně duší a je mocnější než kdy dřív!

Poslední, co Jacob Portman uviděl, než svět zčernal, byla děsivá, důvěrně známá tvář. Najednou se spolu s Noor opět ocitá na místě, kde všechno začalo – v domě svého dědečka.

česká
Ukázky

Sirotčinec slečny Peregrinové: Zkáza Ďáblova akru

379 Kč
303 Kč
Skoro modlitby - 20%
(1x)

Karel Čapek mluví mnoha hlasy. Některé se modlí, některé rouhají, některé řeší věci jakoby zcela neduchovní. Některé jsou hlasy postav, některé vypravěčů. Někdy mluví autor mladě bouřlivý, někdy dozrále usazený, někdy tragicky prohloubený.

česká
Ukázky

Skoro modlitby

129 Kč
103 Kč
Tyrkysová hora - 20%
(1x)
Čo Oju je šestá nejvyšší hora světa. Čtyři roky po jejím prvním zdolání se o její pokoření pokusila i první ženská expedice. Skončila tragicky.
česká
Ukázky

Tyrkysová hora

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 397 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 40 > >>