Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
dobrodružství

Bethany a netvor - 20%
(1x)

Znepokojivě vtipný, přiměřeně strašidelný příběh o chamtivosti, marnivosti a děvčátku, které netuší, že se má stát hlavním chodem. Ebenezer Pinzer je na svých 511 let neskutečně pohledný muž.

dobrodružství
Ukázky

Bethany a netvor

199 Kč
159 Kč
Caraval - 20%
Ať už jste o Caravalu slyšeli cokoli, určitě se to nevyrovná realitě. Je to víc než hra! Je to magie. Scarlett vždy toužila Caraval zažít a letos dostala pozvánku. Jenže vzápětí unese její sestru Tellu tajemný režisér celého představení.
dobrodružství
Ukázky

Caraval

279 Kč
223 Kč
Doktor Proktor a vana času - 20%

Doktor Proktor a jeho dva malí asistenti na výpravě do minulosti Líza a Bulík z Dělové ulice obdrží jednoho dne šifrovanou pohlednici od doktora Proktora. Že by mu hrozilo nebezpečí? Brzy vyjde najevo, že jej do nových patálií uvrhl jeho vlastní vynález – vana času.

dobrodružství
Ukázky

Doktor Proktor a vana času

249 Kč
199 Kč
Dům na Hrabivém vrchu - 20%
Všechno to začalo tajemnými vzkazy napsanými v prachu, které sourozenci Hedy a Spencer začali nacházet na rámech obrazů. Je možné, že by je mohly přivést k rozluštění staré rodinné záhady, které zatím nikdo nepřišel na kloub? Dědeček o zmizení babičky, ke kterému došlo během jeho kouzelnického vystoupení, moc nemluví.
dobrodružství
Ukázky

Dům na Hrabivém vrchu

209 Kč
167 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví 1 - Půlnoc - 20%
Ostrodráp vyslechne z úst Hvězdného klanu zlověstné proroctví, které ho varuje, že kočičím klanům hrozí dosud nepoznané nebezpečí. Mladý válečník se proto spolu s několika přáteli vydává na výpravu do neznámých končin, aby zachránil les před zničením.
dobrodružství
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví 1 - Půlnoc

189 Kč
151 Kč
Ledová obluda - 20%
(2x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
dobrodružství
Ukázky

Ledová obluda

198 Kč
158 Kč
Poselství ze Stínadel - 20%
(1x)
Rychlé šípy dostanou od Losny zašifrovanou zprávu, v níž jim sděluje, že mu kdosi ukradl ježka v kleci. A tak se Rychlé šípy znovu vydávají pátrat do Stínadel.
dobrodružství
Ukázky

Poselství ze Stínadel

209 Kč
167 Kč
Příběh magie - 20%
(1x)

Prožij struhující dobrodružství se známými i novými hrdiny ze Země příběhů. První díl série. Čtrnáctiletá Brystal Vždyzelená se narodila na špatném místě. V Jižním království je totiž magie trestná, a navíc tam ženy nesmí číst.

dobrodružství
Ukázky

Příběh magie

249 Kč
199 Kč
Stínadla se bouří - 20%
Po několika měsících klidu jsou Stínadla opět v pohybu. Nečekaná zpráva o znovunalezeném ježkovi v kleci spustí smršť nových událostí, vontské hnutí ožije a schyluje se k volbě Velkého Vonta. Pro všechny z okolních čtvrtí tak začíná být ve Stínadlech opět nebezpečno. To nemůžou Rychlé šípy nechat bez povšimnutí a samy se pouštějí do pátrání po hlavolamu. Chtěly by totiž získat plánek létajícího kola, který je v něm ukrytý... Dobrodružství Rychlých šípů pokračuje! Druhý díl stínadelské trilogie.
dobrodružství
Ukázky

Stínadla se bouří

219 Kč
175 Kč
Svět démonů - 20%
(1x)

Čas bojovat, nebo se skrýt? Svět démonů změní všechno… Po dramatickém útěku zlodějů dýmu z Rossarbu je všechno vzhůru nohama: princeznu Catherine všichni vidí jako zrádkyni. Tash má zlomené srdce, protože přišla o svého jediného přítele. Edyona hledají pro vraždu.

dobrodružství
Ukázky

Svět démonů

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 70 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>