Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
beletrie

Někdy prostě prší - 20%
(2x)
Nové vydání výrazného debutu Michela Fabera. Stačilo mu psát si dvacet let do šuplíku, učit se řemeslo a nakonec se nechat svou ženou přesvědčit, že už by nemusel psát jen pro sebe.
beletrie
Ukázky

Někdy prostě prší

239 Kč
191 Kč
Obrněni pohrdáním - 20%
(4x)
Plukovník komisař Ibram Gaunt bojoval rok jako člen podzemního odporu na planetě Gereon ovládané nepřítelem. Když ji opustil, slíbil, že se vrátí s jednotkami Impéria a osvobodí občany Gereonu od jejich utiskovatelů.
beletrie
Ukázky

Obrněni pohrdáním

149 Kč
119 Kč
Ohyb ledovce
(1x)
Ledovec na Islandu taje a vydává temné tajemství…
V hlubinách ledovce Langjökull byla objevena mrtvola muže, který byl celá desetiletí nezvěstný. Z vraždy byl kdysi podezřelý kolega tohoto muže, nenašly se však žádné důkazy.
beletrie
Ukázky

Ohyb ledovce

229 Kč
Esterčini otcové - 20%
(1x)
Charlotte vyrůstá v rodině nacistického soudce Wilhelma Lange. Život jí připadá naprosto idylický – až do chvíle, kdy po válce zjistí, že jejím skutečným otcem je muž jménem Josef Goldenberg.
beletrie
Ukázky

Esterčini otcové

279 Kč
223 Kč
Imitátor - 20%
(3x)
Nový krimiromán od autora úspěšné série Hadrový panák – hrdinové se mění, napětí a akce nepolevují... Píše se rok 1989. Detektiv Chambers a konstábl Winter pátrají po zločinci se zvrácenou vášní: těla svých obětí nastylizoval do pozic klasických sochařských děl.
beletrie
Ukázky

Imitátor

279 Kč
223 Kč
Rowdy - 20%
Pátý ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
beletrie
Ukázky

Rowdy

189 Kč
151 Kč
Ultimus - 20%
NEJDRSNĚJŠÍ VĚZENÍ NAJDETE NA MĚSÍCI! Na odvrácené straně Měsíce stojí Ultimus, vězení pro nejhorší zločince obydlených světů. Sem přijíždějí Kuba Nedomý a Dědek Čuchák, starožitníci se sídlem v Arkádii, v roli robotických specialistů. Měl to být nejlepší kšeft jejich života.
beletrie
Ukázky

Ultimus

279 Kč
223 Kč
Majonéza k snídani - 20%
(1x)

Láska není příčinou vztahů, ale jejich důsledkem Ema měla s emocemi vždycky problém. Místo, aby je prožívala, raději je pitvá a sama si drží odstup i nadhled. Nejvíc ze všeho chce analyzovat lásku.

beletrie
Ukázky

Majonéza k snídani

279 Kč
223 Kč
Vánoční intriky lady Osbaldestoneové - 20%
(1x)
V sídle Hartington Manor ve vesničce Little Moseley se i letos Therese, lady Osbaldestoneová, spolu s celou domácností těší z návštěvy svých kurážných vnoučat Jamieho, George a Lottie.
beletrie
Ukázky

Vánoční intriky lady Osbaldestoneové

229 Kč
183 Kč
Dům na samotě - 20%
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

beletrie
Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>