Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
ostatní

Vyzvědačky bez závoje - 20%

Fascinující osudy tajných agentek západního i východního bloku Některé za cenu obrovského osobního rizika pomáhaly své vlasti v době ohrožení, jiné toužily po dobrodružství a snažily se zajistit si pohodlný život. Motivace žen, jež během 20. století působily v tajných službách, byly různé.

ostatní
Ukázky

Vyzvědačky bez závoje

349 Kč
279 Kč
Dějiny české detektivky - 20%
První shrnutí dějin kriminálního žánru v českých zemích ukazuje, kdy se poprvé objevil český detektivní román, kde má česká detektivka kořeny nebo jak se za poslední století vyvíjela.
ostatní
Ukázky

Dějiny české detektivky

175 Kč
140 Kč
Dokonalý soudruh Kim Čong-un - 20%
Zkušená americká novinářka Anna Fifield předkládá jedinečný a brilantní vhled do nejbizarnějšího a nejuzavřenějšího politického režimu na světě.
ostatní
Ukázky

Dokonalý soudruh Kim Čong-un

279 Kč
223 Kč
Jako bych žila dva životy - 20%
(1x)
Otevřený rozhovor básníka Milana Ohniska s výjimečnou moderátorkou Danielou Drtinovou – a také s jednadvaceti „nejbližšími a blízkými“.
ostatní
Ukázky

Jako bych žila dva životy

299 Kč
239 Kč
Příběhy naděje - 20%
(1x)
Heather Morrisová je autorka mezinárodních bestsellerů, jejíž vášní jsou příběhy o přežití, nezlomnosti a naději. V roce 2003, kdy pracovala ve velké veřejné nemocnici v Melbourne, dovedli Heather ke staršímu pánovi, který „měl možná příběh, který by stálo za to vyprávět“.
ostatní
Ukázky

Příběhy naděje

249 Kč
199 Kč
Cesty za štěstím - 20%
(1x)
Zabývat se štěstím v této naší současné době a při momentálním chaotickém stavu naší civilizace a hlavně našich duší, které tak těžko snášejí život beze smyslu, je úkolem velmi potřebným a užitečným. Díky těmto reportážím a díky entuziasmu autorky si můžeme znovu a znovu uvědomovat, že naše redukování veškerého smyslu života na pouhý obchod a tedy na ekonomiku je velkým omylem.
ostatní
Ukázky

Cesty za štěstím

279 Kč
223 Kč
Gustáv Husák - 20%
(2x)
Jméno Gustáva Husáka (1913–1991) je nejsilněji spojeno s obdobím normalizace 70. a 80. let, kdy přicházela na svět generace „Husákových dětí“. Nová Husákova biografie z pera historika Michala Macháčka sleduje dlouhou kariéru posledního prezidenta komunistického Československa od samých počátků...
ostatní
Ukázky

Gustáv Husák

449 Kč
359 Kč
Live in Your Garden - 20%
Are you looking for inspiration for a new garden, or do you want to do something with the one you already have? Or is it that you just want to daydream and let yourself be carried away by beautiful garden scenes?
ostatní
Ukázky

Live in Your Garden

449 Kč
359 Kč
Máme na vybranou - 20%
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
ostatní
Ukázky

Máme na vybranou

299 Kč
239 Kč
Milan Baroš: ostravský král - 20%

Nejúspěšnější odchovanec Baníku vítězem Ligy mistrů a nejlepším střelcem EURA 2004 Milan Baroš: Ostravský král popisuje neskutečnou cestu kluka z valašské vísky Vigantice až na Atatürkův olympijský stadion, kde se stal vítězem jubilejního 50. ročníku Ligy mistrů v dresu FC Liverpool.

ostatní
Ukázky

Milan Baroš: ostravský král

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 367 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 37 > >>