Nejprodávanější audioknihy ke stažení - listopad 2021

Farma zvířat
(8x)
Satirická novela líčí vzpouru zvířat, která vyženou majitele farmy a začnou si vládnout sama. Kultovní alegorie každé diktatury.
Ukázky

Farma zvířat

249 Kč
Les oběšených lišek
(2x)
Přátelství nad zlato? Jistě, ale mít obojí teprve není k zahození... Zločinec prchající s kradeným zlatem před bývalým kumpánem, vyhořelý důstojník hledající nový životní směr a devadesátiletá stařenka odmítající vyměnit svůj domek za starobinec.
Ukázky

Les oběšených lišek

339 Kč
Mrazík s pendrekem v ruce
(4x)
Alexandr Mitrofanov ve své nové knize popisuje jevy typické pro současnou ruskou společnost a politickou sféru a dokládá je na nedávných událostech. Vysvětluje, proč je prakticky nemožné, aby v Rusku fungovala demokracie.
Ukázky

Mrazík s pendrekem v ruce

349 Kč
Mrtvá a živá
Dramatický příběh s tajemnou a ponurou atmosférou líčí osudy Maxe de Wintera a jeho druhé manželky, s níž se po smrti své první ženy, oslnivě krásné Rebeky, která zemřela za podivných okolností, seznámí na dovolené v Itálii.
Ukázky

Mrtvá a živá

399 Kč
Muž bez tváře
(1x)

Dobrý novinář riskuje krk i pro pravdu, o kterou nikdo nestojí… Velkou Británii čekají volby, ale ostřílený britský novinář Neil Bannerman má jiné starosti. Během jeho pracovního pobytu v Bruselu totiž došlo k tragédii...

Ukázky

Muž bez tváře

379 Kč
Něfo
(1x)

Další k popukání zábavný, poněkud tajuplný příběh o neuvěřitelně laskavých rodičích a jejich děsivě příšerné dceři napsal fenomenální David Walliams a ilustracemi opatřil báječný Tony Ross.

Ukázky

Něfo

269 Kč
Nepromarni svůj život
Autor dává posluchačům odvahu žít, aby po sobě mohli nechat ve světě stopu, která ho promění ve světlejší, vřelejší a lidštější místo pro všechny.
Ukázky

Nepromarni svůj život

299 Kč
Oznamuje se vražda
Další z detektivních příběhů Agathy Christie nás zavádí do malého anglického městečka Chipping Cleghorn.
Ukázky

Oznamuje se vražda

299 Kč
Pojízdný krámek snů
(3x)
Romantický příběh autorky Báječného krámku s čokoládou o introvertní knihomolce, která se rozhodla vzít život do vlastních rukou a splnit si dávný sen.
Ukázky

Pojízdný krámek snů

349 Kč
Později
(2x)
Syn svobodné matky, Jamie Conklin, nechce nic víc než prožít obyčejné dětství. Jenže Jamie není obyčejné dítě. Jamie se narodil s nadpřirozenou schopností, matka ho ale nabádá, aby to tajil.
Ukázky

Později

329 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 550 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 55 > >>