Nejprodávanější tituly - listopad 2021
přírodní vědy

V souladu s přírodou - 11%
Kniha pojednává o lidech, kterým není lhostejný stav planety a kteří se vydali cestou osobní změny. Reflektují to, že způsob jejich života má dopad na životní prostředí, a snaží se o změnu svého životního stylu i spotřebních vzorců.
přírodní vědy

V souladu s přírodou

306 Kč
272 Kč
Zábavné experimenty - 11%
Škola hrou, tak by to mělo správně být. Seznamte své děti s různými přírodními vědami a základními principy světa. V této knize experimentů naleznete nejrůznější pokusy z oborů chemie, elektřiny a magnetismu. Malý vědec se tak bude moci na vlastní ků
přírodní vědy

Zábavné experimenty

269 Kč
239 Kč
Základy biologie a genetiky člověka - 20%
V novém vydání učebnice studenti najdou vysvětlení obecných principů genetiky a podrobnější informace o speciálních podoblastech, jako je např. cytogenetika, molekulární genetika nebo imunogenetika a genetika ontogeneze.
přírodní vědy
Ukázky

Základy biologie a genetiky člověka

200 Kč
160 Kč
Byl jednou jeden život – srdce - 11%
Komiksové zpracování kultovního animovaného seriálu!
přírodní vědy

Byl jednou jeden život – srdce

269 Kč
239 Kč
Kniha o vědě - 11%
Bohatě ilustrovaná, chronologicky řazená kniha, svým pojetím navazující na Matematickou knihu a Knihu o fyzice, shrnuje nejdůležitější a nejpřevratnější vědecké objevy od astronomie po psychologii.
přírodní vědy

Kniha o vědě

629 Kč
559 Kč
Chování - 20%
(1x)
Proč se chováme tak, jak se chováme? Takovou otázku se pokoušeli zodpovědět mnozí a už rozmanitost přístupů, jak ji lze uchopit, naznačuje, že se jedná o úlohu navýsost zapeklitou.
přírodní vědy
Ukázky

Chování

499 Kč
399 Kč
Ekologie mysli - 11%
Stěžejní dílo anglo-amerického antropologa Gregoryho Batesona se pokouší na podkladě poznatků kybernetiky, teorie systémů a teorie informace postihnout podstatu řádu a organizace živého světa.
přírodní vědy

Ekologie mysli

511 Kč
454 Kč
Aplikovaná ekologie - 11%
Kniha sleduje vliv lidských aktivit souvisejících se zemědělstvím, lesnictvím, rybářstvím a lovem volně žijících živočichů na jednotlivé ekosystémy.
přírodní vědy

Aplikovaná ekologie

405 Kč
360 Kč
Hvězdy, planety, magnety - 11%
„Hvězdy, planety, magnety“ volně navazují na sérii titulů „Jak vznikal svět“ a „Duchové vesmíru“. V knize naleznete ve třinácti příbězích poutavá svědectví o magnetických polích ve vesmíru.
přírodní vědy

Hvězdy, planety, magnety

270 Kč
240 Kč
Moudrost vlků - 11%
(1x)
Miluj svou rodinu, starej se o ni, nikdy se nevzdávej a nikdy si nepřestávej hrát – to jsou zásady vlků.
přírodní vědy

Moudrost vlků

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 422 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 43 > >>